Все сталося після розлучення з Пономарьовим: Мозгова показала, який вигляд мала у найважчий період в її житті

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова вразила мережу зізнанням про найважчий період у її житті. Зірка показала, як саме тоді виглядала.

Олена Мозгова та Олександр Пономарьов ніколи не перебували в офіційному шлюбі. Втім, суспільство називає їх екс-подружжям, адже між знаменитостями все було по-справжньому. В цьому союзі співак виховував падчерку Зою, а також став батьком вперше — продюсерка народила йому дочку Євгенію. Але незабаром Олена закохалася в іншого, і вирішила порвати з Олександром. Подейкують, що свій шлюб продюсерка зруйнувала заради Едуарда Кліма.

Олена Мозгова показала, який вигляд мала у найважчий період в її житті

Коли екс-пара ділила майно Микола Мозговий неабияк підтримував свою дочку. Врешті-решт, він з самого початку не був захваті від її цивільного шлюбу зі співаком.

Та згодом на жінку чекало велике нещастя — єдиний чоловік, на якого вона могла цілком та повністю покластися помер. Микола Мозговий відійшов на той світ дуже раптово, і шокував своєю смертю як свою дружину, так і дочку. Нещодавно Олена пригадала, як почувалася в той період. Також зірка додала фотографію та пояснила, що в кадрі в неї на очах стоять сльози.

Олена Мозгова показала, який вигляд мала у найважчий період в її житті

“Ніякого розуміння, що робити і як жити далі не було… Все в якійсь темряві, тумані і темряві… Я була в розпачі і звинувачувала весь світ і, звичайно ж, себе, що не вберегла. PS Скільки разів? бачила це фото, але лише сьогодні зауважила, що в очах “стоять сльози”, – прокоментувала вона.

Варто відмітити, що протягом тривалого часу їй вдалося вийти з цього стану, і лише через великий проміжок часу вона може рефлексувати на цей рахунок та аналізувати усе, через що пройшла.

Схожі статті