Викреслив зі свого життя за маленьку помилку: колишня Андрія Данилка розповіла правду про їхній роман

Колишня колега та подруга Андрія Данилка Радміла Щегольова розповіла правду про їхні стосунки під час співробітництва і вразила зізнанням про іхній характер.

Особисте життя знаменитого українського виконавця Андрія Данилка завжди знаходилася у таємниці. Ані його колеги, ані друзі ніколи не відкривали справжнього стану справ. Втім, нещодавно колишня член колективу артиста Радміла Щегольова, яка 20 років тому грала його помічницю Льолю, розповіла неймовірну правду про їхні взаємини.

Колишня Андрія Данилка розповіла правду про їхній роман

Колишня Андрія Данилка розповіла правду про їхній роман

Радміла завітала на програму “Не бреши мені” і під час спілкування з журналістами розповіла, що в неї була близькість з Андрієм. Хоча жінка намагалася уникнути відповідей на прямі питання, ведучі зробили висновок, що Андрій Данилко та його підлегла все ж таки зустрічалися.

“Був чи не був у мене роман з Андрієм Данилком? Скільки разів я вже відповідаю на це запитання? Як ви бажаєте, так і думайте. Ну, просто для мене це близька мені людина, я не можу просто, не можу сама ділити ці речі та розповідати це: я робила це, туди ходила, туди не ходила. Скажімо, що близькість була. Я була закохана в життя в той момент, і це завдяки йому”

Варто відзначити, що стосунки молодих людей були розірвані дуже раптово. Все сталося, коли Радміла прийняла рішення піти з колективу, обговорила це з концертним директором, а самого Данилко навіть не поставила перед фактом.

Попрощатися з ним вона також не змогла, тому що чоловік у цей момент спав. Андрій Данилко сильно образився на акторку за цей вчинок, і після цього вони декілька років не спілкувалися взагалі. Втім, згодом їм довелося таки поговорити.

Андрій та Радміла помирилися після того, що пережили. Однак, навіть мови не могло йти про відновлення тих стосунків, що в них були.

Схожі статті