Народжувати буде в Україні: вагітна Настя Каменських залишила Потапа в Іспанії і повернулася додому

Стало відомо, що знаменита українська співачка Настя Каменських, яку підозрюють у вагітності, повернулася до України вперше за 6 місяців. Усі деталі в статті.

Як відомо, ще до початку повномасштабної війни на території України Настя Каменських та Потап прийняли рішення негайно евакуюватися до Іспанії. І хоча пара виставляла цю поїздку, як відпочинок, шанувальники вже тоді критикували подружжя за те, що вони покинули Україну у найважчі для неї часи.

Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Настя Каменських залишила Потапа в Іспанії і повернулася додому

Настя Каменських залишила Потапа в Іспанії і повернулася додому

За шість місяців пара жодного разу не завітала на батьківщину. Настя Каменських дала багато благочинних концертів, а її чоловік Потап, як завжди знаходився поруч та допомагав їй. З власним музичним колективом він не працював. Втім, частина аудиторії вважає, що насправді Настя просто просувається кар’єрою в Європі.

І поки Олексія активно критикували в мережі, щодо Насті думки сильно розділилися. Хтось вважає, що вона жінка і має право так поводитися, хтось засуджує її за небажання бути разом зі своїми фанатами в Україні, а хтось взагалі вважає, що насправді Настя вагітна.

Настя Каменських залишила Потапа в Іспанії і повернулася додому. Скріншот коментарів під публікацією зірки

І варто відмітити, що ця позиція також є обґрунтованою, адже артистка оприлюднила безліч кадрів, на яких її фігура виглядає так, наче вона дійсно виношує дитину.

А нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, в якій повідомила про те, що повернулася до Києва. Чоловіка з нею поруч не було. Чому співачка раптово вирішила покинути сонячну Іспанію та у повній самотності пожити у передмісті Києва, достовірно невідомо.

Цілком імовірно, що Настя Каменських має на думці підтримати українців своїм візитом, але також могла повернутися суто заради особистих справ, які не терплять відкладання.

Схожі статті