35-річна Неля Шовкопляс змила макіяж і показала себе справжню: Єгор Гордєєв навіть не коментує (ФОТО)

Популярна українська ведуча Неля Шовкопляс в черговий раз дивує фанатів фотографіями без гриму та фільтрів. Як відреагував Єгор Гордєєв на такі відвертості? Читайте далі. 

Нелю Шовкопляс знають та люблять мільйони українських телеглядачів.  Прямий ефір ранкового шоу “Сніданок з 1+1” починається о 7:00, а ведуча вже виглядає бездоганно. Незважаючи на те, що знаменитість має розмір одягу plus-size, стилісти дуже вдало підбирають образи для Нелі, які підкреслюють переваги її фігури та приховують недоліки. Вікові зміни стану шкіри — це незворотній процес, особливо після 35 років. Тому щоб зовнішній вигляд ведучої був свіжий, макіяж повинен робити професіонал.

Що відомо про вагітність Нелі Шовкопляс
35-річна Неля Шовкопляс змила макіяж

Неля Шовкопляс показала фото без макіяжу

У сучасному світі набирає все більше набирає популярності набуває рух бодипозитиву, коли людина комфортно почуває себе при будь-якому стані тіла та зовнішності.

Нещодавно Неля Шовкопляс у своєму інстаграмі виклала сторіс, де показала себе фанатам без фільтрів та макіяжу. Можна помітити, що відома ведуча не з тих, хто захоплюється уколами краси та біжить до косметолога у пошуках вічної молодості. І хоч на каналі “1+1” Неля виглядає, як дівчинка, на опублікованих світлинах помітно, що роки, багато роботи, стрес від війни беруть своє, навіть у зірок.

35-річна Неля Шовкопляс змила макіяж

Вона більше не приховує милі зморшечки, ластовиння та пігментні плямки. Вони, як виявилось, зовсім не лякаюсь 35-річну ведучу. Знаменитість зізналась, що любить себе більше натуральною та повністю без мейкапу, ніж коли вона яскраво нафарбована. Дуже сміливо та у дусі часу. Справжня натуральна врода!

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс і увесь почервонів
35-річна Неля Шовкопляс змила макіяж

Цікаво, чи впізнав би Єгор Гордєєв свою партнерку, без кілограмів гриму. Глядачі неодноразово звертали увагу, що колега телеведучої має привабливу зовнішність та збирає багато компліментів від шанувальниць. Варто помітити, що у своєму інстаграмі Єгор публікує фото зі співведучою тільки коли вона повністю “при параді”.  І, хоча Шовкопляс заміжня жінка та має двох дітей, зірковому холостяку Єгору це не заважає фліртувати з нею на очах у колег.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс за освітою маркетолог-економіст та до популярності працювала торговим представником косметичної компанії.

Схожі статті