Чия коханка Таюне? Чутки і факти про роман з Олегом Винником та іншими чоловіками Таїсії Сватко

Чия коханка Таюне? Популярна співачка Таїсія Сватко рідко говорить про особисте. Проте, стало відомо, що насправді відбувається у родині артистки, кого кохає і за кого вирішила піти заміж. Дізнайтеся всі подробиці у матеріалі.

Чия коханка Таюне? Неперевершена бек-вокалістка Олега Винника Таїсія Сватко стала дуже успішною в останні роки. Співачка ризикнула та почала сольну кар’єру, яку пророкували їй давно. Сильний чистий голос, приємний ліричний образ — все це стало запорукою нового витку популярності артистки. Багато хто запідозрив, опікується зіркою один знаменитий чоловік.

Стало відомо, куди поїхала з України дружина Олега Винника Таюне
Чия коханка Таюне?

Чия коханка Таюне насправді?

На сцені вона здається абсолютно щирою зі своїми прихильниками, проте, видно, що Таюне вміє надійно оберігати особисті кордони та знає міру в одкровеннях. Та хіба у часи інтернету можна вести приватне життя публічній людині без чуток та пліток з боку фанатів? Навіть ЗМІ вже давно говорять, що Олег Винник і Таїсія Сватко — одружені. На Youtube “Новини.LIVE” показали, що зірковий тандем не розлучається і за лаштунками своїх яскравих виступів. Не раз їх бачили разом у машині.

Раніше також була інформація про те, що бек-вокалістка давно стала дружиною Головного вовка країни. Навіть була інформація про це у “Вікіпедії”.

Цікаво, що самі артисти не підтверджують цих чуток, але й не намагаються спростувати їх. Відомо: майбутні зірки навчалися разом у Каневі, а у мережу потрапили їхні світлини з тих часів. Лише подивіться, як ніжно пригортає до себе молодий Олег кучеряву Таєчку. А ще обидва походять з одного регіону.

Чия коханка Таюне?

У 2005-му році артист розповідав у Німеччині, що таки має одружений, а ще має крихітного сина. Тоді він дуже мріяв возз’єднатися з родиною, адже вже тривалий час перебував закордоном на заробітках.

Тож, складаючи докупи всю інформацію про знаменитостей, кожен може знайти свою відповідь на питання: “Чия коханка Таюне?”. Проте, сподіваємося, що дуже скоро сам Олег і Таїсія розкажуть всю правду про свої стосунки. Більше про життя зірок у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.