“Не дай Боже нікому таке пережити”: після чуток про хіміотерапію друг Винника розповів правду про його хворобу

Друг відомого українського виконавця Олега Винника вийшов на зв'язок та прокоментував недугу повелителя вовчиць. Усі деталі дізнатеся в нашій статті.

З початком повномасштабної війни на території України шанувальники Олега Винника почали підозрювати, що він не знаходиться в Україні. Про це свідчило безліч факторів, але врешті-решт тиск від колег змусив юристів виконавця зробити публічну заяву, яка підтвердила інформацію про місцезнаходження співака в Німеччині. Втім, на фанатів повелителя вовчиць чекало несподіване зізнання — Олег в Європі не ховається, а лікується.

Друг Олега Винника розповів правду про його хворобу

А нещодавно його друг також дав коментар стосовно стану та поведінки артиста, відреагувавши на масову критику Винника в соціальних мережах.

Друг Олега Винника розповів правду про його хворобу

Чоловік підтвердив, як хворобу виконавця, так і той факт, що він інвестував у майбутню перемогу України. Мовляв, завдяки коштам і старанням Винника українські захисники неабияк просуваються на фронті.

“Мав серйозні проблеми зі здоров’ям. Не дай Боже нікому таке пережити! Ще до війни через хворобу йому довелося відкласти кілька концертів”. “Але люди, на жаль, не пам’ятають цього. І читають тільки заголовки. А їх складають так, щоб привернути увагу – “зрадив”, “втік””, – зазначив Недзельський.

Варто відмітити, що товариша артиста сильно зачіпає хейт у сторону Олега, адже він як ніхто знає, скільки головний вовк країни зробив для своєї Батьківщини і для воїнів безпосередньо.

Нагадуємо, що не так давно мережею розповзлися чутки про те, що Олег Винник проходить хіміотерапію.

Друг Олега Винника розповів правду про його хворобу

Інформація існує лише на рівні чуток, але все частіше про хворобу повелителя вовчиць говорять, як про вельми складний діагноз. Шанувальникам же артиста залишається сподіватися, що дані плітки не відповідають дійсності.

Схожі статті