Дмитро Дікусар міг станцювати з Ольгою Сумською: завадив вік

Паркет не відразу прийняв Дмитра Дікусара.

Хореограф та ексчоловік Олени Шоптенко Дмитро Дікусар у першому сезоні шоу “Танці з зірками” міг станцювати з Ольгою Сумською. Проте цей танець довелося відкласти до гала-концерту, на якому пара втілила образ Проні Прокопівни та Голохвастова. Танцівник назвав цей виступ дебютом у “Танцях з зірками”.

Потрапив на проект Дмитро Дікусар не з першої спроби. У свій 21 рік він здався  попередньому генеральному директорові каналу “1+1” Юрію Морозову занадто молодим. Він вирішив, що пара 21-річного танцівника і 40-річної акторки виглядатиме комічно і недоречно. Тоді зірку українського театру і кіно поставили в пару з Ігорем Бондаренком, але до фіналу пара не дійшла.

Найдужче зачепило танцівника те, що його зняли з проекту за два тижні до першого прямого ефіру. На той час Ольга Сумська і Дмитро Дікусар вже репетирували перший танець для виходу на паркет. Образа була настільки сильною, що хореограф не прийшов на кастинг другого сезону проекту.

Але, схоже, паркет “Танців з зірками” був таки його долею і Дмитро повернувся на нього у тому ж таки другому сезоні. Його попросили терміново замінити одного з учасників. Після цього керівництво каналу визнало помилку і наступного сезону танцівник став у пару з Іриною Білик. У танцівника і співачки закрутився бурхливий роман і тривав до 2010 року.

Дмитро Дікусар встиг побути танцюристом, хореографом, головним хореографом і режисером. Проте зізнається, що найкомфортніше почувається у ролі танцівника, якого оцінюють за талант. При цьому він не відкидає можливості зайняти суддівське крісло на проекті “Танці з зірками”.

Схожі статті