“Вона трохи ображена”: Олег Панюта розсекретив, чому Алла Пугачова мовчить про війну в Україні

Знаменитий український телеведучий Олег Панюта розповів, чому насправді Алла Борисівна ані слова не сказала щодо війни, хоча її чоловік активно висловлюється з цього приводу.

Знаменита російська співачка Алла Пугачова з самого початку війни в Україні і не сказала жодного слова проти. Тим не менш, її чоловік Максим Галкін активно висловлювався і дав зрозуміти, що родина підтримує його у цій позиції.

Олег Панюта розсекретив, чому Алла Пугачова мовчить про війну

Сумна новина про 73-річну Аллу Пугачову схвилювала публіку
Олег Панюта розсекретив, чому Алла Пугачова мовчить про війну

Через антивоєнні публікації в соціальній мережі Instagram Максим Галкін поніс серйозні втрати. Репресії в російській федерації призвели до того, що зіркова родина покидає свою батьківщину та емігрує до Сполучених Штатів Америки. Подейкують, що замок у зірок відібрали.

Однак, Максим Галкін ніяк не виказує своїх емоцій з приводу цього на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і продовжує гнути свою лінію. І це не дивлячись на тиск не тільки від держави, але і від колег, які тим часом підтримують військову агресію.

Але Алла Борисівна до діяльності свого чоловіка не долучається і продовжує мовчати, хоча насправді, її поведінка вже нічого б не змінила.

Втім, український телеведучий Олег Панюта має відповідь на запитання аудиторії стосовно того, чому ж Примадонна продовжує мовчати.

За його думкою, зірка “трохи ображена” через те, що їй деякий час забороняли в’їзд в Україну. Про це він розповів в інтерв’ю для Аліни Доротюк.

“Був період, коли вона в Україну не приїжджала більше 10 років. Я був на одному з концертів після того, як ця перерва закінчилася. Вона вийшла на сцену “Палацу спорту” та перше, що вона сказала: “Кияни, привіт! Ви на мене не ображаєтесь?” Зал відповів: “Ні!” А вона сказала: “Ну й добре, тоді і я на вас не ображаюся”, – розповів Панюта.

Схожі статті