Тетяна Денисова стала вигнанницею на СТБ: колишню дружину Кривошапка вирізали з усіх епізодів нових “Танців”

Тетяна Денисова на початку війни зникла з медійного простору та не піднімала тему війни у своїх соціальних мережах. Та згодом стало відомо, на чиєму зірка дійсно боці. Телеканал "СТБ", з яким артистка активно співпрацювала не забарився з відповіддю.

Тетяна Денисова. Українська хореографка дуже швидко набрала популярність та буквально стала однією з центральних фігур у проєкті “Танцюють всі!”. Зірка вражала непростими, інколи суворими рішеннями, але й цим стала дуже цікавою для своїх фанатів. Ще більшої медійності зазнала зірка після того, як всі дізналися про її стосунки зі співаком Олександром Кривошапко.

Тетяна Денисова стала вигнанницею на СТБ

Та, схоже, танцівницю “скасували” і більше їй немає місця в українському шоу-бізнесі.

Чому телеканал “СТБ” “скасовує” Тетяну Денисову?

Cancel culture або культура скасування стало дуже поширеним явищем для світового шоу-бізнесу в останні роки. Зірки, особливо американські, можуть втратити гонорари, ролі через антисоціальні вислови та вчинки. Це така собі форма культурного бойкоту, коли знаменитості, що схибила не дають можливості розвивати свій творчий потенціал. Наприклад, скасованною знаменитістю вважають Джоан Роулінг, яку помітили у трансфобії.

Тетяна Денисова відреагувала на війну в Україні обурливим чином
Тетяна Денисова стала вигнанницею на СТБ

В Україні одним з великих таких прецедентів може точно стати Тетяна Денисова. Телеканал “СТБ” на власній сторінці в Інстаграмі повідомив, що через замовчування хореографки війни та факт її участі у російських проєктах, всі епізоди адаптації “Танці. World of Dance” будуть перемонтовані, а епізоди за участі зірки будуть видалені:

“Одна з суддів проєкту, громадянка України Тетяна Денисова, відмовилась від публічного засудження російського терору та заяв на підтримку України. В зв’язку з цим телеканалом СТБ ще весною було прийнято рішення припинити будь-яку подальшу співпрацю з Денисовою та виключити її прояви у головній танцювальній прем’єрі осені. Щоб реалізувати прийняте рішення, канал перемонтував відзняті до 24 лютого епізоди, вирізавши всі фрагменти за участю журі”, — написали у повідомленні.

Нагадаємо, що Тетяна Денисова у 2011-му році вийшла заміж за Олександра Кривошапко. Поглядів екс-дружини співак категорично не поділяє.

Схожі статті