“Це наблизить перемогу”: 50-річний Ектор Хіменес-Браво об’явив, що покидає молоду кохану і рушає на передову

Відомий україно-колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво сколихнув мережу озвученим наміром поїхати на передову. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

24 лютого, коли розпочалася повномасштабна війна на території України, знаменитий ю шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, який отримав широку славу завдяки українському телебаченню, знаходився з коханою на своїй батьківщині, в Колумбії.

Ектор Хіменес-Браво взяв до рук зброю і готовий виганяти окупантів з України
Ектор Хіменес-Браво об’явив, що рушає на передову

Зірка запевняв, що опинився в гостях у своєї мами не тому, що тікав від війни, а тому що це була запланована відпустка, яку він не мав наміру відкладати навіть через загрозу нападу російської федерації.

Ектор Хіменес-Браво об’явив, що рушає на передову

Через декілька тижнів з’ясувалося, що шеф прилетів до Польщі і організував там кухню для вимушених переселенців. Незабаром, коли Віталій Кличко об’явив, що потихеньку можна повертатися до Києва, Ектор разом зі своїми співвітчизниками приїхав до столиці.

Його кохана дівчина залишилася в Польщі, а шеф-кухар тим часом робив усе можливе, щоб зробити свій внесок у майбутню перемогу України.

Однак нещодавно колумбієць прийняв вражаюче рішення, яке особливо сподобається захисникам України. Він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що розробляє разом зі своїми колегами меню, яке дозволить українським воїнам харчуватися першими стравами у гарячому вигляді.

Шеф зізнався, що насправді це велика проблема на передовій, і він готовий особисто їздити на фронт, лише для того для того, щоб нагодувати смачною їжею людей, які жертвують своїм життям заради незалежності своєї батьківщини. Тим паче, що цей план має бути реалізований у холодну пору року, тобто тоді, коли подібне харчування неймовірно важливе для хорошого здоров’я.

Схожі статті