У розлученої Наді Дорофєєвої забрали елітну машину та струсили грошей: все на законних підставах (ФОТО)

Співачка Надя Дорофєєва відпустила свої гріхи перед шанувальниками та зізналась у скоєному. Чому знаменитість радіє, що їй не вдалось уникнути покарання, читайте далі. 

Відома українська поп-виконавиця Надя Дорофєєва, екс-солістка гурту “Врємя і стєкло” відверто зізналась у тому, що порушила закон. Після розлучення з чоловіком, Володимиром Дантесом, 32-річна артистка вирішила пуститись “у всі тяжкі”. Пара була одружена шість років, після чого вони прийняли рішення йти кожен своєю дорогою. Проте довго сумувати Наді не довелося, оскільки новий обранець швидко з’явився на горизонті.

розлученої Наді Дорофєєвої забрали елітну машину

Співачка наважилася на сміливий для жінки крок, почавши стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним, який вже був одружений та має двох маленьких дітей. До речі, колишню дружину Кацуріна підозрюють у романі з Дантесом, який активно підігріває ці чутки, викладаючи спільні світлини з нею. Ось такий колообіг відносин можливий у сучасному світі.

У своєму інстаграмі знаменитість опублікувала фото, де сидить за кермом. Під фото співачка зізнається підписникам у своїх гріхах стосовно порушення закону.

“Сгрішила. Днями я припаркувалася у недозволеному місці й, звісно, моя машина благополучно відправилась на штрафмайданчик. В Європі я не раз стикалася з тим, наскільки складно і довго розв’язувати всі бюрократичні питання. Тому коли поїхала за машиною і забрала її вже через 10 хвилин, просто заплативши штраф через “Київ Цифровий”, а офігіла. Здавалося б, ситуація не із приємних, але я вибігла такою щасливою, вкотре переконавшись у тому, що наша країна найкрутіша. Дуже пишаюся”, — розповіла артистка.

Як можна побачити, непередбачувана ситуація не тільки не зіпсувала зірці настрій, а навпаки, розчулила та нагадала, що за кордоном може бути гарно, але вдома, на рідній Батьківщині, набагато краще. З початку війни співачка перебувала у Європі, де брала участь у благодійних виступах, кошти з яких були направлені на допомогу Україні. Але, не витримавши на чужині, знаменитість прийняла рішення повернутися додому.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва була у складі гурту “Врємя і Стєкло” десять років. Після розпаду дуету розпочала сольну кар’єру.

Схожі статті