Тіна Кароль вперше з лютого показала обличчя крупним планом: з очами знаменитості сталася справжня аномалія

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу не сходить з перших шпальт газет та журналів вже багато часу. Купа фото і відео, але, є одна деталь, яку тільки зараз помітили прихильники. Що сталося з очами артистки? Дізнайтеся у матеріалі.

Тіна Кароль. Ця яскрава і неймовірна співачка цікавить прихильників не лише творчим доробком, а і своїм особистим життям. Про неї знято купу фоторобіт, фільмів, написано статей, але особистість поп-діви досі вражає своєю багатогранністю. Кожного разу розкривається артистка все більше для публіки.

Тіна Кароль замилувала мережу кадрами з єдиним сином
Тіна Кароль вперше з лютого показала обличчя крупним планом

Нещодавно у мережі підмітили одну особливу деталь: у знаменитості різного кольору очі. Співачка показала нову світлину крупним планом.

“Перший close-up з часів війни. Зроблено раптово”, — підписала її Тіна.

У коментарях одразу підмітили, що щось цікаве відбувається з поглядом Кароль. У коментарях прихильники написали:

  • “На першій фотці у неї колір очей різний”
  • “Неймовірні фото. Така в них ніжність і впевненість якась”
  • “Як ж Ви невимовно гарна”
  • “Ідеальна”
  • “Просто супер”

Цікаво, що від природи колір очей Тіни Кароль — блакитний. Проте пару разів до цих світлин можна було помітити, що все-таки у поп-діви може бути гетерохромія. У кліпі “Скандал” в артистки одне око натурального кольору, а інше виглядає більш темним.

Вважається, що жінки, які мають різний колір очей, можуть мати здібності до магічних дій та приворотів. У давнину таких вважали відьмами та намагалися уникати. Проте, вчені розповідають, що така особливість якісно не впливає ні на організм, ні, тим паче, не надає потойбічної сили людині. Найчастіше таке явище можна спостерігати у людей, які мають до цього генетичну схильність.

Та у випадку Тіни, це скоріше за все просто кольорова лінза чи особливості світла для того, щоб створити образ.

Нагадаємо, що більше про життя артистки, її особисте та потаємне ви можете дізнатися на каналі “Одна минута”. Не забувайте на нього підписуватися та ставити вподобайки.

Схожі статті