На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла зірку? Славія забула екс-чоловіка і зізналася про переїзд до іншого

Рік тому знаменитий український виконавець Дзідзьо та його колишня дружина Ярослава об'явили, що їхня історія завершена на офіційному рівні.

Рік тому дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Ярослава вийшла з тіні та почала активно давати інтерв’ю. У розмовах журналістами дівчина повідала, що мріє побудувати творчу кар’єру, а її зірковий чоловік не тільки забороняв їй виходити на сцену, але і не хотів спільних дітей.

Колишня дружина Дзідзьо Славія знову в нього закохалася і відкрито заявляє про свої почуття
На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла зірку

Після відвертих заяв у шанувальників майже не було сумнівів щодо того, що пара збирається розлучатися. Незабаром Дзідзьо таки публічно зізнався, що прийняв рішення розірвати шлюб.

Досі невідомо, чи вплинуло інтерв’ю на його бажання розлучитися.

На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла зірку

Офіційно зіркова пара розлучилася у серпні минулого року. А вже через декілька місяців у Ярослави закрутився новий роман.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
На кого екс-дружина Дзідзьо проміняла зірку

Так, у новому інтерв’ю, яке Ярослава дала Аліні Доротюк, співачка розповіла, що напередодні 24 лютого мала приїхати до будинку свого коханого. Однак, ці плани були зірвані нападом російської федерації. Також артистка розповіла, що їй було некомфортно у квартирі, яку їй подарував колишній чоловік, тож переїзд до нового обранця був вельми приємною зміною у житті. На жаль, розсекретити особистість чоловіка вона відмовилася. Розповідати, скільки вони перебували у стосунках до прийнятого рішення з’їхатися, Ярослава також не стала.

Нагадуємо, що співак також не залишився самотнім після розриву. Однак Дзідзьо натякнув, що його стосунки навіть не перейшли у стадію серйозних. Артист пообіцяв розповісти усі деталі тільки-но він буде впевнений у цих взаєминах. Також співак хотів би зробити це після війни, коли буде більш підходящий час.

Схожі статті