Вагітна Катя Осадча усміхнулася та показала живіт: Юрій Горбунов зізнався, що планували дівчинку (ФОТО)

Вагітна Катя Осадча — неймовірна зірка та мама. Вона віртуозно змогла поєднати роботу та материнство, але зупинятися на трьох дітях ведуча не хоче. Нещодавно знаменитість показала фото з вагітним животиком. Невже поповнення не за горами?

Вагітна Катя Осадча і Юрій Горбунов стали справжньою зразковою парою українського шоу-бізнесу. Зірки не лише змогли самореалізуватися у своїй улюбленій справі, а ще й стати батьками для чудових хлопчиків. Цікаво, що дитину від першого шлюбу своєї коханої шоумен радо прийняв у родину та виховував, як свою.

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо
Вагітна Катя Осадча усміхнулася та показала живіт

До речі, ведучий давно зарекомендував себе, як джентльмен, адже доньку своєї першої дружини він взагалі удочерив.

Вагітна Катя Осадча: що розповідає знаменитість про свій цікавий стан

Найбільшою мрією Каті та Юри залишається народження доньки. Про це обидва казали ще минулого року. Ведучий запевняв у програмі “Слава+” про те, що разом з обраницею вони плідно працювали над цим. Поява третього сина стала справжньою несподіванкою. Хлопчика назвали Данилом, а його мамі з татом довелося зламати голову, адже були впевнені, що народиться справжня принцеса. Проте, це не означає, що цей малюк був небажаним для родини. Осадча і нині з теплотою згадує моменти своєї вагітності.

Нещодавно зірка показала світлини з останнього триместру, коли вже чоловік привіз її до пологового. Живіт у зірки підказує, що немовля прийде у цей світ з години на годину.

Вагітна Катя Осадча усміхнулася та показала живіт

Юрій Горбунов підтримував милу весь час та не відходив від неї. У Каті це була пізня вагітність. Лікарі, попри всі досягнення медицини дуже обережно ставляться до жінок, які наважують народжувати після 35-ти років, адже організм може дати збій у будь-який момент.

Та зіркове подружжя не бачить перешкод для того, щоб відмовлюватися від появи нащадків на світ. Нині знаменитості багато висвітлюють тему всиновлення малюків під час війни, а зірка “Світського життя” активно поширює інформацію про те, як дати прихисток карапузу. Можливо скоро дізнаємося, що популярні ведучі таки взяли донечку у родину.

Нагадаємо, що вагітна Катя Осадча працювала без декрету та відпусток на телебаченні.

Схожі статті