Після ганебної спроби втекти з України онук Ротару вразив новиною з Франції: в сім’ї розповіли про трагедію

Знаменита українська співачка Софія Ротару навіть через півроку після ганебного інциденту в її сім'ї ніяк його не коментує. Однак її невістка на дещо натякнула.

Після початку повномасштабної війни на території України родина Софія Ротару неймовірно осоромилася. Уся справа в тому, що її син та онук намагалися втекти з України нелегально і були затримані співробітниками прикордонної служби. Після арешту їх відпустили, легенда української естради ніяк не прокоментувала ситуацію, у яку потрапили члени її родини.

Як виглядає єдина невістка Софії Ротару
Онук Ротару вразив новиною з Франції

Онук Ротару вразив новиною з Франції

Через деякий час Руслан Євдокименко став ділитися фотографіями з України, даючи зрозуміти, що він знаходиться на батьківщині. Тим часом його син засвітився у Франції.

І ба більше, нещодавно він прорекламував свій новий музичний альбом, який виявляється вийшов незадовго до війни. І якщо Анатолій презентував його вельми скромно, то його мама наче сховала у своїй презентації послання для аудиторії.

Онук Ротару вразив новиною з Франції

Так, Світлана Євдокименко заявила, що насправді Анатолій вельми тонко усе відчуває, тому про війну також знав задовго до її початку. Втім, це не допомогло хлопцю зробити правильний вибір та не потрапити в руки прикордонників.

Нагадуємо, що не дивлячись на інформацію про те, що Софія Ротару знаходиться в Сполучених Штатах Америки, легенда естради вийшла на зв’язок з рідного села Маршинці та розповіла що поїхала туди через те, що це її місце сили. На свій день народження вона попросила у фанатів, щоб вони пожертвували свої гроші для її фонду, який займається родинами захисників України. Зізнання від співачки було сприйняте дуже тепло, адже аудиторія місяцями намагалася дізнатися, чи робить щось Софія Михайлівна для своєї країни.

Схожі статті