“Хоронить себе та свою родину”: стало відомо, який діагноз Олег Винник приховує і чому лікується у Німеччині

Не дивлячись на те, що правда про місцеположення Олега Винника вийшла назовні, виконавець досі приховує свій справжній діагноз. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні фанати Олега Винника почали не на жарт хвилюватися за нього, адже артист повністю зник з інформаційного простору, і як пліткували, втік з України. Відсутність офіційних заяв від артиста лише посилювали підозри щодо того, що в його житті не все в порядку.

Лише після того, як Олега почали обговорювати його колеги, і до того ж публічно, адвокат зірки зробила привселюдну заяву, в якій повідала, що Винник дійсно знаходиться в Німеччині, але через свій діагноз. Від чого саме лікується повелитель вовчиць досі невідомо.

Стало відомо, який діагноз Олег Винник приховує

Друг Олега Винника розповів правду про його хворобу
Стало відомо, який діагноз Олег Винник приховує

Однак, таролог Людмила Хомутовська вирішила дати відповідь на це запитання. Жінка поділилася з журналістами своїм прогнозом на здоров’я артиста.

Озвучені висновки були оприлюднені виданням Люкс FM. Жінка вважає, що справа у звичках Олега, які його руйнують. Людмила Хомутовська вважає, що головний вовк країни страждає від “зеленого змія”.  За словами експерта, Олег Винник зараз “хоронить себе та свою родину”.

“Карти нескінченно кажуть, що він має проблеми. Це можна назвати хворобою”, – додала екстрасенс.

Варто відзначити, що мережею вже активно почали повзти чутки про хіміотерапію, але вони нічим не підкріплені і так і не отримали жодного підтвердження.

Стало відомо, який діагноз Олег Винник приховує

Нагадуємо, що незадовго до початку війни Олег був змушений скасувати свої концерти через проблеми з горлом. Що саме сталося зі здоров’ям артиста представники його піар-відділу з глядачем не поділилися.

Схожі статті