“Я не довіз її додому, вона втратила свідомість”: чоловік Руслани Писанки вперше розповів, як померла її мама

Чоловік покійної української акторки та телеведучої Руслани Писанки Ігор Ісаков вперше розповів про те, як її мама пішла на той світ. Усі деталі в нашій статті.

Місяць тому українців сколихнула новина про смерть легендарної української акторки та телеведучої Руслани Писанки. І хоча ця подія була неймовірно болючою для цілої країни, цей біль примножився через те, що незадовго до власної смерті знаменитість втратила свою маму. Діна Василівна також померла від раку.

Чоловік Руслани Писанки вперше розповів, як померла її мама

Похорон Руслани Писанки відбувся не в Україні
Чоловік Руслани Писанки вперше розповів, як померла її мама

Так, спілкуючись з журналістами програми “Сніданок з 1+1” Ігор Ісаков розповів, що після початку повномасштабної війни в Україні він намагався евакуюватися разом зі своєю дружиною, яка на той час була зі зламаною ногою та її мамою Діною Василівною, яка перебувала на четвертій стадії раку.

Родина знаходилася на заході України, але потім прийняла рішення, що уся має їхати закордон, аби продовжити лікування. Діна Василівна мала повернутися додому.

“Там була довга історія з усім. Але ми вирішили повертатися додому. Можна сказати, що я її і не довіз додому, тому що вона вже знепритомніла в машині і не прийшла до тями. Ще десь днів п’ять-шість вона була вдома. і пішла…”, – додав чоловік Руслани Писанки.

Варто відмітити, що новина про кончину матері сильно вдарила по Руслані. Вона неймовірно важко перенесла це повідомлення, і подейкують, що це її зламало психологічно та прискорило її власний відхід.

Де і з ким живе акторка Руслана Писанка
Чоловік Руслани Писанки вперше розповів, як померла її мама

Нагадуємо, що незабаром українці матимуть можливість попрощатися з Русланою Писанкою в Києві. Покійну акторку відспівуватимуть разом з її матір’ю. Як і обіцяв, Ігор Ісаков влаштував спочатку церемонію прощання в Німеччині, а потім доставив акторку додому в Україну.

Схожі статті