Ольга Сумська не стрималася і розридалася над прахом Писанки: смерть близької подруги не пройшла дарма

Знаменита українська акторка Ольга Сумська прийшла на церемонію прощання зі своєю подругою Русланою Писанкою, не стрималася і залилася сльозами.

Місяць тому чоловік покійної Руслани Писанки вийшов на зв’язок та шокував мережу зізнанням про те, що акторка відійшла в інший світ.

Чоловік Руслани Писанки назвав дату і місце похорону акторки
Ольга Сумська розридалася над прахом Писанки

Як з’ясувалося пізніше, півроку знаменитість боролася за життя зі страшним діагнозом — раком. Як повідомив Ігор Ісаков, у акторки була агресивна форма.

Ольга Сумська розридалася над прахом Писанки

Доставити Руслану додому було вкрай важко. Чоловіку довелося пройти через ряд бюрократичних операцій. Було прийнято рішення попрощатися з Русланою у Німеччині, кремувати її там, а потім повернути на батьківщину.

Ольга Сумська розридалася над прахом Писанки. Фото: Телевізійна Служба Новин (ТСН)

20 серпня усі знайомі та друзі актриси мали можливість попрощатися з нею. Відспівали артистку разом з її матір’ю, яка пішла з життя незадовго до кончини дочки.

Ольга Сумська розридалася над прахом Писанки. Фото: Телевізійна Служба Новин (ТСН)

Смерть Писанки розбила серце багатьох її фанатам та друзям, тому звісно, цей захід був з морально непростих. Не змогла стримати емоцій і добра подруга Писанки Ольга Сумська.

Знаменитості дружили поза камерами, проводили разом час, зустрічалися на виставах. Попереду в них був спільний спектакль, але доля розпорядилася інакше.

Ольга Сумська вразила усіх присутніх гіркими емоціями. Не дивлячись на той факт, що новина про смерть Руслани прийшла вже досить давно, акторка не змогла стримати емоцій почуттів і розридалася над прахом своєї подруги.

“Сьогодні Ігор зробив усе, щоб душа Руслани лежала в такому прекрасному соборі, вона дуже любила тут молитися, тут її духовник, з яким вона молилася разом. Тому це правильно, що саме тут, у Спасо-Преображенському соборі, стоятиме її прах і кожен із шанувальників може прийти помолитися і віддати шану нашій легендарній, улюблениці мільйонів Руслані Писанці”, – сказала Сумська.

Схожі статті