Катерина Осадча показала малюка та розповіла про пологи: народжувала вночі у парі з Юрієм Горбуновим

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча сколихнула мережу зі знанням про пологи третім спадкоємцем Данилом. Зіркове подружжя пригадала, як це було на день народження хлопчика.

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча минулого року стала тричі матір’ю. У знаменитості народився хлопчик Данило, який приніс родині багато радості. І хоча пара з нетерпінням очікувала на дівчинку, а про стать дитини дізналася за декілька тижнів до пологів, пара неймовірно тішилася новому члену родини.

Катя Осадча розповіла, як народжувала сина Данила

Декілька днів тому дитина святкувала свій перший день народження. Маленькому Данилу виповнився рік. Телеведуча, яка до останнього приховувала свою вагітність, а також не була щедрою на деталі щодо пологів, вирішила зробити своїм шанувальникам подарунок і розповіла усі подробиці появи хлопчика на світ.

Виявляється, пологи почалися дуже раптово, Юрія Горбунова поруч не було, так як він знаходився на зйомках. До пологового будинку телеведуча дісталася самотужки, а тим часом її чоловік у смокінгу летів назустріч, адже не міг дозволити, щоб хлопчик народився без нього.

Катя Осадча розповіла, як народжувала сина Данила

Увесь процес тривав 5 годин. Парі було весело, адже телеведучий постійно жартував. А Катерина навіть встигла зробити декілька селфі. Судячи з усього, Юрій був присутнім на самих пологах, і закарбував кожен момент щасливої події.

На жаль, дитині довелося народитися у вельми непрості часи, і у віці півроку хлопчик рушив разом з мамою та старшим братом на захід України. Катерина досі не впевнена щодо повернення дітей до столиці, тому родина постійно в роз’їздах. Зараз ведуча займається пошуком зниклих людей, і варто відвідати їй вдається возз’єднувати сім’ї.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.