Приховала дочку? На концерті Тіни Кароль помітили дівчинку-копію зірки – звати так само, одягається так само

Неймовірна співачка Тіна Кароль давно мріє про дочку. Вона не приховувала цього ще за часів шлюбу з Євгеном Огіром та дуже шкодувала, що з коханим цього зробити не вдалося. Невже артистка таки змогла стати мамою вдруге?

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу стала справжньою поп-дівою та легендою нашої сцени. Про зірку знають вже навіть у Японії. Проте, навіть з купою концертів, виступів, співачка змогла реалізуватися, як мама.

У 2008-му році у неї народився чудовий хлопчик. Сина назвали красивим ім’ям — Веніамін. Згодом він стане для неньки справжньою підтримкою та опорою. І саме йому хоче народити знаменитість сестричку. Звісно, поки без ревнощів не обходиться. Хлопець переживає більше не про те, хто ж народиться, а, кого ж приведе рідна людина додому у якості татка.

На концерті Тіни Кароль помітили дівчинку-копію зірки

А у мережі запідозрили, що артистка таки має вже таємну дитину.

Що відомо про доньку Тіни Кароль?

Дівчинку, яку заочно охрестили дитиною співачки звати також Тіна, а прізвище Синяговська. Проте, вона аж ніяк не належить до родини Кароль. Малеча просто дуже любить творчість артистки та вміло пародіює танці, міміку та виступи поп-діви. То зробить сукню з паперу, як у кумира, то повторить фото. Співачка не лишає без уваги юний талант та підтримує “доньку” позитивними коментарями.

На концерті Тіни Кароль помітили дівчинку-копію зірки

Попри те, що Тіні-молодшій немає ще й 10 років, на її сторінці в Інстаграмі чимало підписників. Сама ж артистка висловлювала завжди прихильність до такої творчості фанатів. Звісно, співачка бачилася з маленькою. Поп-діва дуже гарно поставилася до дівчинки, яку не раз помічали на її концертах, прийняла від неї подарунки та розчулилася так, що обійняла її.

На концерті Тіни Кароль помітили дівчинку-копію зірки

Нагадаємо, що Тіна Кароль овдовіла у 2013-му році. Заміж офіційно так і не вийшла. Багато хто підозрював знаменитість у романі з Даном Баланом. Проте, стосунки не склалися, а самі зірки заявили, що між ними справа далі флірту не заходила. Більше про подробиці життя артистки, її долю та нових обранців дивіться у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті