Камалія забрала доньок та покинула чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура: “Це не була наша провина”

Знаменита українська співачкака Камалія сколихнула мережу зізнанням про те, що повернула доньок до України. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка, Камалія, як і її чоловік, була попереджена про загрозу нападу російської федерації. І хоча мільярдер евакуював їхніх доньок та сам поїхав за кордон, артистка навідріз відмовилася евакуюватися. Тож ворога, вона зустріла знаходячись у себе вдома, разом з мамою Інною Петрівною.

Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі
Камалія забрала доньок та покинула чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Фанати артистки добре пам’ятають, як в перші дні вона не могла взяти себе до рук, постійно плакала та закликала росіян зупинити війну. Втім, її прохання не призвели жодного ефекту на громадян російської федерації.

Коли Мохаммаду все ж таки вдалося вмовити свою дружину та тещу виїхати до Великобританії, з’ясувалося, що улюбленці артистки заблоковані в Бучі. На превеликий жаль, частина улюблених коней Камалії померла, а ще певна кількість пройшла через дуже важку реабілітацію після операцій.

Камалія забрала доньок та покинула чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Артистка зізнавалася, що дуже хотіла їх транспортувати до Бельгії, однак ветеринар запевнив її, що тварини не витримають поїздки.

Півроку дочки Камалії знаходилися разом з батьком, старшою сестрою Танею і братом Арманом у Великобританії. Тим часом мама артистки не витримала і вирішила повернутися на батьківщину.

І лише зараз Камалія отримала можливість забрати дітей та привести їх до Інни Петрівни. Дівчата приїхали в Україну і кинулися в обійми бабусі, яка розціловувала їх декілька хвилин. Відеоролик Камалія оприлюднила під слова своєї пісні, які підкресли емоційність моменту.

Камалія забрала доньок та покинула чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Варто відзначити, що Мохаммада поряд з родиною помітно не було, що означає, що чоловік залишився або у Великобританії, або поїхав деінде по справах.  Як бізнесмен розповідав раніше, він не буває в Україні половину свого часу. А коли знаходяться поруч з родиною, багато часу присвячує роботі.

Схожі статті