49-річний Олег Винник безслідно зник і вже тривалий час не виходить на зв’язок: “Усім героями бути не можна”

Останнім часом багатьох непокоїть відсутність новин від Олега Винника. Від співака ні слуху, ні духу. Куди ж він подівся та яка цьому причина, адже всі неабияк переймаються цим питанням.

З початком повномасштабної війни зірки шоу-бізнесу розділилися на два табори: ті, хто відкрито засудили російське вторгнення в Україну, чітко окресливши свою громадянську позицію. Вони активно збирають кошти на підтримку нашої армії, виступають з концертами на передовій та всіляко підтримують бойовий дух захисників та захисниць України. На жаль, знайшлися й ті, хто, маючи українське коріння, поїхав на Росію та робить вигляд, що війни немає. Або ж намагається виправдовуватись нейтральним «за мир у всьому світі». Проте така «безхребетність» викликає ще більше негативу. Адже війна зняла маски й оголила справжні погляди та моральні цінності. Настав переломний момент – кар’єра, яка будувалася роками, може піти шкереберть. Зараз, як ніколи, позиція має значення. Тож «обітниця мовчання» може зіграти злий жарт. Хочеться сподіватися, що це не торкнеться Олега Винника.

Куди зник Олег Винник

 

Олег Винник тривалий час не дає про себе знати
Олег Винник тривалий час не дає про себе знати

Адже з радарів інформаційного простору співак зник ще з 24 квітня. Саме тоді Олег привітав своїх підписників в Instagram із Великоднем і побажав усім миру та Божого благословення. До цього були патріотичні пости, де Олег засуджував вторгнення РФ на територію України. Серед них звернення до росіян, білорусів, матерів російських та білоруських солдатів. Колеги «по цеху» також відмовчуються. Тільки Ольга Полякова одного разу згадала в інтерв’ю про Олега та зазначила, що перед війною зняла спільно з ним дуже дорогий кліп «Довгоноге щастя». То що ж сталося? Повелитель вовчиць як у Лету канув. Є різні припущення, серед яких серйозні проблеми зі здоров’ям. За останньою інформацією, співак начебто перебуває за кордоном – у Берліні, де лікується. Проте від якої недуги – наразі невідомо. Водночас він активно допомагає ЗСУ через свій благодійний фонд «Вовчиця», зокрема вже було придбано кілька автомобілів для потреб армії та доставлено на передову.

Хочеться сподіватися, що Олег найближчим часом вийде з тіні та сам кине світло на ситуацію, що склалася навколо нього. Адже від любові до ненависті один крок, особливо коли це вовчиці…

Схожі статті