Оля Полякова публічно спалила свій кокошник та назавжди попрощалася з усім, що пов’язувало її з росією

Після повернення в Україну відома виконавиця Оля Полякова влаштувала містичні обряди на Лисій Горі, з вогнем та заклинаннями. Які ще дива привезла артиста з-за кордону?

Українська співачка, поп-діва та найвідоміша королева ночі, Оля Полякова, тривалий час асоціювалась у глядачів як власниця найепатажніших, сценічних головних уборів — кокошників. Оскільки цей елемент одягу, який має вигляд гребеня, належить російським традиційним вбранням, артистка без зайвих вагань замінила свій кокошник на вінок та виразним жестом показала глядачам, де місце всій російській спадщині.

Донька Олі Полякової Маша пофарбувала волосся
Оля Полякова публічно спалила свій кокошник

У прямому ефірі ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, під наглядом ведучих Людмили Бабір та Руслана Сенічкіна, знаходячись в одному з самих містичних місць Києва — на Лисій Горі, Полякова спалила на вогні свій кокошник. Це дійство символізувало повне зречення всього, що може зв’язуватися її з країною, яка розпочала кровопролитну війну на Батьківщині виконавиці.

“Треба відмовлятися від минулого. Так, мене зробив відомою кокошник. Але з початку російської агресії у Криму і Донбасі я не ношу його. Нам треба звертати увагу на свою національну культуру. Цьому головному убору не місце в моїй костюмерній. Я хочу прочитати заклинання, щоб всі хто приходить сюди з війною не могли і переступити нашого кордону: ідіть від нас, і як казав класик — від***ться від нас”, — промовила співачка.

Полякова навіть пожартувала, що прилетіла на гору на мітлі, як справжня українська жінка, щоб назавжди попрощатися з минулим та “руськім міром”.

Проте не всі оцінили вчинок зірки, знайшлися і хейтери, які написали не найлюб’язніші коментарі:

  • “Ось хто пожежі розводить, не соромно у сухій траві палити?”
  • “Боремося за екологію, пляшку хряць і вкинула”
  • “Мозгів з грецький горіх”

Зауважимо, що палити кокошник співачка поїхала ледь зійшовши з трапу літака. Оля разом з двома дочками зовсім недавно повернулись до України з Європи, де перебували весь час з початку повномасштабного вторгнення. Є припущення, що зіркова сім’я жила у Франції, де навчалась старша донька артистки, Марія. Проте своїм точним місцеперебуванням знаменитість з фанатами не ділилась.

Оля Полякова забула вимкнути мікрофон на концерті та обматюкала всіх за лаштунками
Оля Полякова публічно спалила свій кокошник

Нагадаємо, що Оля Полякова була творчою наставницею у 12 сезоні вокального проєкту “Голос Країни”.

Схожі статті