Дружина 20-річного Сасанчина показала доньку та ошелешила правдою про сімейне життя: “Як не з’їхати з глузду?”

Дитина – найцінніший скарб у житті. Це не з чуток знає дружина Романа Сасанчина. Адже дівчина зізналася, що пережила в житті викидень. Проте й зараз через дитину може зійти з розуму.

Іванна з маленькою донечкою Елізабет нещодавно повернулися з Польщі додому. Вона зізналася, що це був нелегкий період, адже їхній шлюб із Романом опинився під загрозою. Проте молоді батьки все-таки знайшли точки дотику та порозумілися заради своєї крихітки. Хоча в цій ситуації спадає на думку приказка: “Милі посваряться — краще помиряться”.

Дружина Сасанчина ошелешила зізнанням

Дружина Сасанчина показала маленьку донечку
Дружина Сасанчина показала маленьку донечку

Іванна активно веде сторінку в Instagram, де з радістю ділиться зі своїми підписниками радістю материнства, порадами по догляду за дітками та життєвими роздумами. З фото видно, що молода матуся просто обожнює свою маленьку донечку і вважає її центром Всесвіту. Маленьку Елізабет зовсім недавно похрестили, і це стало справжнім святом для родини. Молодий татусь теж не стримує емоцій і попри досить молодий вік виконує сумлінно, а головне охоче батьківські обов’язки – грається та турбується про малечу, а також про маму.

Нещодавно Іванна розмістила в Instagram дуже зворушливий допис: “Втрачаю розум від тебе, ти моя найбільша радість, дякую Богу за тебе. Як не зійти з розуму, від любові до дитини?” Підписники відразу почали коментувати, що кожна любляча матуся переживає схожі відчуття. Адже малюки здаються такими беззахисними та вразливими у цьому буремному світі, і лише мама у своїх обіймах здатна подарувати тепло й ласку своїй крихітці, а також захистити її від усіх негараздів.

Схожі статті