Після розриву з Кондратюком Аіда Ніколайчук живе без шику: стіни розвалюються, дзеркало висить на цвяху

Аіда Ніколайчук збентежила прихильників фото кімнати з розваленими стінами. Невже все так погано і без Кондратюка все пішло шкереберть.

Аіда Ніколайчук запам’яталася людям ще з часів телешоу «Х-фактор» як дівчина з кришталево чистим голосом та янгольською зовнішністю. Проста продавчиня вийшла на сцену та заспівала так, що в глядачів аж щелепи відвисли. Неабияк здивовані були й судді, тому і попросили дівчину заспівати ще раз, проте цього разу без фонограми. Аіда з гідністю витримала це випробування та довела, що вона має Х-фактор і співає не просто гарно, а феноменально.

Роман Аіди та Кондратюка

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк на X-факторі
Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк на X-факторі

Після перемоги в шоу зіркою начебто зголосився опікуватися Ігор Кондратюк. Проте чи то продюсерська карма в нього така, чи то якісь інші забобони спрацювали, але творчого тандему не відбулося. Хоча подейкують, що роман усе-таки був. Навіть жінка Кондратюка колись приревнувала його до підопічної, про що він сам і зізнався:

“Дружина сказала, що я якось не дуже правильно дивлюся на Аіду Ніколайчук. Це був епізод, який називається “Репетиція”. Там всюди оператори, там не може бути історій, які можна домислити!”

Однак роман на знімальному майданчику був не з Кондратюком, а зі звукорежисером.

Проте співачку не збила з пантелику відсутність продюсера і вона продовжила самостійно будувати співочу кар’єру. Наразі, крім співів, Аіда ще й активно розвиває свою Instagram-сторінку, виступаючи в ролі блогера.

Нещодавно на своїй сторінці співачка розмістила фото з обдертою стіною та старим дзеркалом на цвяху. Проте це лише елемент декорацій. Схоже, що невдовзі Аіда Ніколайчук порадує своїх прихильників не лише новою піснею, а й кліпом до неї.

Схожі статті