Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним: розповніла і всіма покинута прибилася до екс-чоловіка

Свого часу Ані Лорак зіпсувала стосунки з українською аудиторією через виступ у Криму на честь візиту володимира путіна. У що вилився вчинок артистки, дізнайтеся в нашій статті.

2014 року навколо Ані Лорак розгорнулася справжня драма: співачка потрапила у небувалий скандал через свій виступ у Криму на концерті, що був організований на честь приїзду володимира путіна на півострів. Публіка одразу ж нарекла артистку зрадницею.

Як виглядає зараз 43-річна Ані Лорак
Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним

Кароліна намагалася виправдатися, мовляв, вона — аполітична, просто виступила для своїх фанатів і, звісно, не очікувала такої реакції від своїх співвітчизників.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним

Втім, жити артистка вирішила в Москві. Там у Ані Лорак є розкішна садиба, де вона мешкала разом з донькою, а також знаходиться більшість її друзів. Глибоку образу, яку виконавиця нанесла своїм українським фанатам незабаром забули. Через 8 років співачка змогла приїхати до України з концертами.

А протягом декількох місяців після її останнього візиту розпочалася повномасштабна війна.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним

Кароліна обмежилася чорним квадратом, опублікованим на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, але цього виявилося замало для українців, і занадто для росіян. В результаті співачка видалилася з соцмережі, зібрала валізи і покинула російську федерацію. З тих пір шанувальники не мали жодної гадки, де знаходиться їхній кумир.

В середині літа стало відомо, що артистка сильно набрала вагу. Зайві кілограми Лорак встигла засвітити під час виступу на весіллі у Вірменії.

Яку ціну Ані Лорак заплатила за пляски перед путіним

Тим часом в російській федерації заявили про позов до суду на артистку за нібито вкрадені гроші. Згодом з’явилася інформація і про те, що молодий бойфренд артистки Єгор Глєб покинув її через банкрутство. А останньою сенсацією стало повернення Кароліни до колишнього чоловіка у Туреччину.

Хіба що родиною вони знову стати не можуть — Мурат одружується зі своєю нареченою Лілією. Тим не менш, колишню невістку сім’я прийняла і, судячи з усього, надала їй прихисток.

Схожі статті