Оля Полякова повернулася з Європи та вразила всіх зовнішнім виглядом: доглянута Суперблондинка у минулому?

Відома поп-діва Оля Полякова, що недавно повернулась з Європи, ошелешила фанатів своєю зовнішністю. Чому білявка втрачає вроду? Дізнайтесь подробиці.

Україна — скільки краси в цьому слові, від якого так і віє рідним домом. З початку війни багатьом людям довелось покинути свої домівки та евакуюватися за кордон. Зірки українського шоу-бізнесу не стали виключенням та роз’їхались в різні частини світу.

Відома співачка, яку величають королевою ночі, Оля Полякова, впродовж майже п’яти місяців перебувала разом дочками у Європі. Не секрет, що життя та сервіс європейців помітно відрізняється від нашого, та українським дівам, які звикли до комфорту, освоїтися в новому середовищі було не просто. Відсутність елітних салонів краси та професійно навчених майстрів відобразилися на зовнішньому вигляді багатьох артистів.

Оля Полякова змінила імідж
Оля Полякова повернулася з Європи та вразила всіх зовнішнім виглядом

Оля Полякова, після прибуття додому, насамперед вирушила “чистити пір’їнки” та приводити себе у звичний для шанувальників вигляд, оскільки закордонна б’юті-індустрія не припала співачці до душі. У своєму інстаграмі виконавиця вразила підписників фотографією з довжелезними нігтями на ногах та відрослим корінням волосся.

“Дорогенькі мої, яке щастя зробити манікюр та педикюр. Мене зрозуміють всі, хто був за кордоном і знає який страшний манікюр там роблять місцеві майстрині, в яких ручки ростуть не з того місця, з якого ростуть у наших прекрасних україночок. Дівчатка, яке щастя, що я тут”, — записала у сторіс знаменитість.

Оля Полякова повернулася з Європи та вразила всіх зовнішнім виглядом

Як Оля Полякова стала відомою?

Перші кроки в сольній кар’єрі не принесли співачці бажаного успіху, тому у 2005 році зірка наважилась на кардинальні зміни. Створивши ляльковий образ епатажної блондинки та почавши співпрацю з продюсерами Олексієм Потапенком та Юрієм Бабиріним, Полякова таки увірвалася в життя українського шоу-бізнесу.

Оля Полякова у новому кліпі
Оля Полякова повернулася з Європи та вразила всіх зовнішнім виглядом

Пісня “Шльопки” у 2013 році принесла співачці чималу популярність, а кліп до треку “О Боже, як боляче” фільмував відомий зірковий режисер Алан Бадоєв. Оля успішно поєднувала кар’єру як співачки, так і ведучої, з’явившись у таких проєктах як: “Суперзірка”, “Привіт, декрет” та “Світське життя”.

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з 2004 року та має двох дітей.

Схожі статті