Андрій Данилко більше не приховує стосунків з Інною Білоконь та натякає на одруження: “Є пропозиція”

Андрій Данилко – популярний артист, який став справжньою легендою. Його сценічний образ Вєрка Сердючка – один з найулюбленіших для українців. Цього року вийшов його новий хіт "Є пропозиція".

Андрій Данилко – безперечний улюбленець мільйонів українців. Чоловік створив унікальний образ, який досі є актуальним. Без пісень улюбленої Сердючки важко уявити навіть застілля. Цього року він порадував прихильників новою піснею, яка вийшла після тривалої перерви. “Є пропозиція” одразу сподобалася фанатам з багатьох причин. У мережі відмітили, що дуже приємно було почути композицію від Вєрки рідною мовою, а також ліричний текст підкорив кожного. Одразу почалися пошуки потаємних сенсів.

Скільки років разом Данилко і мама Сердючки насправді
Андрій Данилко більше не приховує стосунків з Інною Білоконь

Сам же артист прокоментував своє нове творіння так, аби розвіяти всі підозри про таємне кохання, якому б могла бути присвячена пісня:

“Є пропозиція прокинутися вранці удвох…” – хіба можна запропонувати щось романтичніше? У цьому реченні є все: і примирення після сварки, і цікаві плани на ніч, а головне – надія на те, що все буде добре”, – прокоментував Андрій Михайлович.

Та прихильники все одно підозрюють музиканта у таємних зв’язках з колегою по сцені Інною Білоконь. Вже не перший рік їх вважають парою, а зірки тільки і раді підігріти чутки. Окрім спільних фото, на публіці вони можуть обійнятися та навіть поцілуватися.

Справжній фурор викликала новина про те, що Андрій Данилко відгуляв весілля. І дійсно Вєрку Сердючку помітили на пишному святі серед молодят. Проте, знаменитий артист лише був запрошеним гостем на виступ разом зі своєю сценічною мамою.

Нагадаємо, що артист ніколи не був одружений. Через це не раз зазнавав кпин у свою адресу щодо орієнтації та уподобань у коханні. Та свої сімейні таємниці зірковий чоловік ніколи не розкривав. Щодо Інни – вважає її своєю подругою.

Більше про життя, творчість та долю улюбленого Андрія Михайловича дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте також підписатися на їх канал:

Схожі статті