Стало відомо, чому після втечі за кордон 49-річний Олег Винник приховує свій діагноз: “Хоронить себе”

Втеча знаменитого українського виконавця Олега Винника з України досі хвилює його фанатів, які не можуть розібратися, від чого саме так довго лікується повелитель вовчиць.

Знаменитий український виконавець Олег Винник після 24 лютого зник з інформаційного простору, чим сильно стривожив своїх шанувальників.

Стало відомо, чому Олег Винник приховує свій діагноз

Як виглядає зараз 49-річний Олег Винник
Стало відомо, чому Олег Винник приховує свій діагноз

Аудиторія поділилася на два табори: одні захищали повелителя вовчиць, а інші підозрювали, що той давно покинув свою батьківщину та ховається за кордоном. Після того, як поведінку зірки почали активно обговорювати колеги зірки, його адвокат вийшла на зв’язок з пресою та пояснила, що насправді Винник знаходиться в Німеччині на лікуванні.

Мовляв, про негаразди зі здоров’ям він повідомляв і до війни, і навіть через них скасував концерти. Власне, заява юриста відповідала дійсності: головний вовк країни скасував ряд концертів через погане здоров’я. Тим не менш, свій діагноз Олег Винник розсекречувати не поспішає. Що можна так довго лікувати за кордоном залишається загадкою, але фанати діляться вельми негативними здогадками щодо хвороби артиста.

Нещодавно таролог Людмила Хомутовська дала ексклюзивний коментар для журналістів Люкс FM, в якому розповіла, що імовірніше за все мова йде про погану звичку виконавця і додала, що через неї він “хоронить себе і свою родину”.

“Карти нескінченно кажуть, що він має негаразди. Це можна назвати хворобою”, – додала екстрасенс.

Варто відзначити, що за час еміграції Олег сильно змінився зовнішньо. Так, у чоловіка від юросла борода, посивіло волосся. Судячи з усього, Олег припинив відвідувати салони краси, тому від його блонду не залишилося і сліду.

Однак його фанати все одно були у захваті побачити кумира, навіть якщо він втратив свій сценічний вигляд.

Схожі статті