У вишиванках, з прапорами і без шароварщини: Кароль, Камалія та інші зірки святкують День Незалежності

Найпопулярніші українські зірки показали, як нарядилися для святкування Дня Незалежності України. Чим знаменитості здивували своїх фанатів цього року?

Цього року День Незалежності — ще особливіший для українців. Повномасштабна війна внесла серйозні зміни у національну свідомість громадян України та змінила їхнє ставлення навіть до своєї культури.

Наприклад, не так давно молодь підняла питання шароващини, яка не тільки заважає в українському медійному просторі, але й шкодить. Більше всього дісталося Михайлу Поплавському, який полюбляє співати пісні про борщ та сало.

Як зірки святкують День Незалежності

Втім, більшість вітчизняних зірок ніколи не вдавалися до моветону у виборі вишиванок. Тому їхні минулі виходи в світ на День Незалежності заслуговували певної уваги. Що ж вони підготували цього року, коли у весь світ спостерігає за українцями?

Як зірки святкують День Незалежності

Українські знаменитості мають насичений досвід у підборів національного одягу, а їхній гардероб містить достатньо варіантів на будь-який смак. Наприклад, Тіна Кароль та Камалія завжди віддавали перевагу довгим вишитим сукням.

Не варто й казати про імовірну вартість їхніх образів, адже вишиванка — не дешева, а вишукана вишиванка, яка приховує погляд, це справжнє мистецтво, і коштує відповідно.

Нагадуємо, що минулого року Тіна Кароль прийшла у студію зранку у розкішній сукні, яка була розшита червоно-чорними нитками. В свою чергу Камалія обрала жовту сукню, яку вона часто одягає для приватних концертів.

Алла Мазур у День Незалежності України

Наприклад, у ній артистка виступала для пакистанців з виконанням їхнього гімну.

Алла Мазур обирає більш скромні та класичні варіанти, а головне — стримані. Могилевській також не вдається затьмарити своїх колег образами, і все ж уваги вони заслуговують.

Схожі статті