У брендових жовтих штанях та синьому піджаку Галкін запалював у Варшаві: куди дивиться Алла?

Нещодавно Максим Галкін виступив із концертом у Варшаві, де вчергове продемонстрував підтримку українському народу. Адже інколи сміливий та тонкий жест цінніший за тисячу слів.

Знаменитий гуморист і телеведучий Максим Галкін, як відомо, у кишеню за словом не полізе. До того ж Максим має неймовірну харизму від природи та унікальний талант. Як відомо, Галкін із дружиною Аллою Пугачовою та двома дітьми покинули свою країну на початку повномасштабної війни. Цим самим вони висловили свою підтримку Україні та засудили дії країни-агресора. За це час від часу зіркове подружжя зазнає нападок із боку російських ЗМІ. Проте це їх не надто бентежить. Талановитий пародист і надалі збирає повні зали прихильників, має усміхнений та щасливий вигляд. Крім того, Максим організовує спеціальні тури, а частину зароблених грошей спрямовує на допомогу Україні. Зокрема, цілком імовірно що з нещодавнього концерту в Лондоні Галкін  перерахує кошти в благодійні фонди.

Максим Галкін одягнувся у жовто-синій колір

На днях Максим Галкін виступив із концертом у Варшаві. Для виходу на сцену він обрав жовті штани та синій піджак, що символізували кольори українського прапора. Присутні в залі дуже тепло зустріли коміка та були в захваті від виступу.

Сам артист у своєму дописі поділився враженнями від заходу:  “Дякую моїм глядачам у Варшаві! Отримав від вас заряд неймовірної енергії”

Максим Галкін обрав для виступу кольори українського прапора
Максим Галкін обрав для виступу у Варшаві жовто-блакитне вбрання

Легендарної дружини поряд не було. 73-річна Пугачова була помічена зовсім в іншому місці – у Латвії зі своєю доброю подругою Лаймою Вайкуле. Знаменитості завітали там на прем’єру фільму “Дружина Чайковського” Кирила Серебреннікова.

Схожі статті