Неля Шовкопляс зізналася, що у перервах між роботою відвідує психотерапевта: “Дай Боже, щоб все було добре”

Відома телеведуча Неля Шовкопляс зробила зізнання, що потребує сторонньої допомоги, щоб заспокоюватись. Хто довів знаменитість до відвідування психотерапевта?

Життя бентежне, особливо сьогодні, коли країна день у день потерпає від ворожих обстрілів. Люди втомлені та виснажені війною, а відсутність впевненості у завтрашньому дні змушує постійно знаходитись у стресовому стані. Щоденний потік поганих новин доволі негативно впливає на нервову систему та психіку. Війна не розбирається, знаменитість ви чи звичайна людина, триматися зараз важко всім.

Що відомо про вагітність Нелі Шовкопляс
Неля Шовкопляс зізналася, що відвідує психотерапевта

Публічні особи отримують додатковий стрес, оскільки 24/7 знаходяться в центрі уваги, майже не маючи можливості повноцінно розслабитись та дати волю емоціям. Знімання, репетиції, прямі ефіри,  ненормований робочий графік кого завгодно змусять понервувати. Іноді може бути важко подолати хронічний стрес та тривогу без сторонньої допомоги.

Телеведуча шоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс зізналась прихильникам, що переживати тяжкі часи їй допомагає робота з психотерапевтом.

“Робочий день триває. Послухала психотерапевта, трішки заспокоїлась і вже лечу на репетицію завтрашнього ефіру. Дай Боже, щоб все було добре і ми з вами побачились в прямому ефірі”, — написала в інстаграм сторіс Шовкопляс.

Неля Шовкопляс зізналася, що відвідує психотерапевта

І це не дивно, бо тендітні жіночі плечі телеведучої несуть на собі важку роботу. Неля Шовкопляс не дарма одна з найулюбленіших ведучих серед телеглядачів, оскільки свою роботу виконує дійсно бездоганно. Ефір “Сніданку” починається о 7:00, тож, ймовірно, зірці доводиться прокидатися ледь не о 4 годині ранку. Щоденні репетиції перед зніманнями, вивчення тексту виснажать кого завгодно.

Нелегко поєднувати кар’єру телезірки та піклування про сім’ю. А ведуча має навіть не одного, а двох дітей. Та це не заважає їй бути одній з найвідоміших знаменитостей країни, бо як показало життя, українки — жінки-супергеройки.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс вже 5 років є ведучою ранкового шоу на “1+1” разом з Єгором Гордєєвим.

Схожі статті