Слідом за Сашею Еллертом фото із США показав Віталій Козловський: як вдалося зірковому призовнику виїхати

Популярний співак Віталій Козловський ошелешив прихильників світлинами з-за кордону. Чому артист поїхав з України у такий відповідальний час та як на довго збирається лишитися у США? Про все ви дізнаєтеся у далі матеріалі.

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу пережив за час війни чимало. Він не полишав Київ під час бойових дій, а згодом став їздити до бійців із виступами, аби підтримати українців, які зі зброєю у руках пішли захищати країну. Атмосфера на концертах була неперевершеною: захисники веселилися, танцювали, а ще у Козловського з’явилася купа нових прихильниць у формі. Та нещодавно зірковий чоловік показав, що все ж таки зміг виїхати з України. Виявляється, тепер він у Сполучених Штатах.

Фото із США показав Віталій Козловський

Цікаво, що там само і екс-обранець Ксенії Мішиної, Олександр Еллерт. Що гуморист, що Віталій детально не розповідають, як і чому змогли опинитися за океаном попри свій призовний вік. Побував співак у Голлівуді та сфотографував знамениту Алею зірок.

Тим не менш, навіть далеко від Батьківщини, Козловський не забув привітати своїх прихильників зі святом Дня Незалежності. На своїй сторінці в Інстаграмі артист написав:

“Вір, Ми подолаємо цю темряву разом
Я зігріватиму тебе своїм теплом
У вільнім небі над полями.
Знай, моя голубко, хай ця смута за вікном
Від ворогів вкриватиму своїм крилом
Тримай за руку, віра з нами”, — це рядки з нової пісні “Вільні”, прем’єра якої восени. З Днем Незалежності, моя Україно!”

Віталій не приховує, що вдома у нього і без війни були проблеми та конфлікти. Досі не вичерпано негативу з колишнім продюсером Ігорем Кондратюком, який попросив чималі кошти за викуп творчого спадку.

Нагадаємо, що офіційно Козловськи — не одружений. У нього був тривалий роман з популярною журналісткою на ім’я Раміна. Всі прихильники думали, що весілля у цієї пари не за горами, але відносини скінчилися так само раптово, як і почалися. Зараз зірки навіть не згадують один про одного.

Схожі статті