Тарас Тополя знайшов собі нових дітей, поки Alyosha відвезла своїх за океан: співак ще й не приховує цього

Тарас Тополя перебуває зараз на фронті, а його дружина Alyosha задля безпеки виїхала за океан із трьома дітьми. Співак дуже сумує за родиною, проте знаходить час і для інших дітей, які цього потребують.

 

Тарас Тополя є взірцем для справжніх українців. Фронтмен гурту “Антитіла” з перших днів повномасштабного вторгнення без вагань пішов на фронт боронити рідну землю. Та й у мирний час Тополя позиціонував себе як затятий українолюб – співав та розмовляв виключно українською мовою. Навіть на фронті співає, мов той соловейко, українських пісень та підтримує бойовий дух побратимів. Співак дуже переймається долею дітей, які залишилися без батьків у цей нелегкий час. Тож братерство 130-го Батальйону, де наразі перебуває Тарас, спільно з гуртом “Антитіла” вирішили підтримувати та всіляко допомагати сім’ям побратимів, які загинули. Зокрема, надавати допомогу дітям до досягнення ними повноліття. З цією метою було ініційовано проєкт “Діти загиблих Героїв”.

Тарас Тополя допомагатиме дітям

Також Тополя повідомив про певне оновлення БФ “Антитіла”. Основними напрямками діяльності визначено: підтримка ЗСУ засобами захисту, розвідки та медицини, фінансування інноваційних розробок у сфері авіабудування та робототехніки, а також допомога сім’ям загиблих військових. Долучитися до проєкту вже виявили бажання компанія “Таврійські ігри” та дитячий фестиваль  “Чорноморські ігри”.

Дружина співака Alyosha зараз перебуває в США із трьома дітьми. Жінка активно бере участь у благодійних заходах на підтримку України, та зізнається, аби не безпека дітей, то пішла б із чоловіком на фронт боронити землю. На новому місці їй допомагає мама та вітчим Тараса, проте Alyosha мріє разом із малечею повернутися додому до чоловіка.

Схожі статті