Вела ефіри у перуці: подруга покійної Руслани Писанки розповіла, чому зірка позбавилася волосся – “Біль була”

Відома українська режисер Наталія Ворожбит вперше розповіла про те, якою Руслана Писанка була в останні роки свого життя. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Смерть знаменитої української акторки та телеведучої Руслани Писанки шокувала буквально усіх. Колеги артистки не знали себе від горя, а глядачі ніяк не очікували дізнатися про те, що їхній кумир та улюблениця пішла з цього світу таємно, і у вельми поганому стані.

У Києві простилися з Русланою Писанкою
Подруга покійної Руслани Писанки розповіла, чому зірка позбавилася волосся

Лише після кончини чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков зізнався, що зірка боролася за життя з вельми агресивною формою раку.

Подруга покійної Руслани Писанки розповіла, чому зірка позбавилася волосся

Нещодавно знаменита українська режисер Наталія Ворожбит також дала ексклюзивний коментар стосовно останніх років життя Руслани. Для цього вона прийшла у студію “Сніданку з 1+1” і розповіла, що зірка була неймовірно захоплена своєю роллю у новому фільмі “Демони” і заради цієї ролі навіть відстригла своє волосся.

Чоловік Руслани Писанки назвав дату і місце похорону акторки
Подруга покійної Руслани Писанки розповіла, чому зірка позбавилася волосся

Руслана, яку глядачі бачили на екранах останній рік, постійно була у перуці. Однак, не тільки заради ролі у цій кінострічці акторка йшла на неймовірні речі. Коли писанка зламала ногу, глядачі до останнього не вірили, що вона дійсно втратила свідомість і травмувалася. Зірка тримала себе в руках навіть не дивлячись на те, що біль була дуже сильною.

“Ми до останнього допомагали зі швидкою… Вона лежала по центру зали, у сукні на фінальний вихід і запитувала: “Ну як вам спектакль?”. Ну це Руся, настільки їй це було важливо. Біль була жахливи, вона дуже сильно зламала ногу”

Нагадуємо, що про діагноз акторки стало відомо саме після її знепритомнення. Після того, як розпочалася війна травмована Руслана евакуювалася до Німеччини, де і прожила свої останні місяці.

Схожі статті