|
24.08.2022 19:31

Юрій Горбунов змушений їздити в метро та економити: Катя Осадча не дає чоловіку грошей?

Зірки такі ж звичайні люди, як і всі. Проте чомусь неабиякий подив викликає зустріч зі знаменитістю у магазині, просто на вулиці чи в громадському транспорті. З нинішніми цінами на бензин не варто дивуватися, якщо зірка, наприклад у метро, вмостилася навпроти вас. І якщо це знайоме обличчя – сам Юрій Горбунов.

Відомий ведучий та шоумен Юрій Горбунов досить успішний та затребуваний в Україні. Ось уже протягом кількох останніх років він перебуває у щасливому шлюбі з колегою по цеху Катериною Осадчою. Жінка подарувала йому двох чудових синочків, і вони удвох працюють на благо родини та сімейний добробут. Меншому нещодавно виповнився рік – хлопчик народився на церковне свято Яблуневого Спаса, 19 серпня. Катерина Осадча в цей день на своїй сторінці розмістила зворушливе архівне фото, зроблене рік тому дорогою до родзали. Хлопчика назвали Данилком, а старшого сина зіркової пари звати Іван.

Горбунов їздить у метро не сам

Нещодавно кияни побачили Горбунова в підземці. Можливо, Юрій пересів на бюджетний вид транспорту, щоб почати нарешті економити. Про це ведучий промовчав, а тільки поділився на своїй сторінці в Instagram веселим фото з колегами, яких начебто випадково зустрів у метро. Серед них Позитив, Коля Сєрга та Антон Птушкін. Куди прямувала компанія хлопців, та ще й з гарним букетом квітів, у дописі не йдеться. Але всі були щасливі, натхненні та усміхнені, адже поруч зі справжнім Позитивом інакше, мабуть, і бути не могло.