Коля Сєрга розповів, як живеться в Одесі брату Регіни Тодоренко та чому він не в теробороні: сестра порадила?

Музикант та колишній ведучий "Орла і Решки" Коля Сєрга в інтерв'ю Славі Дьоміну в передачі "Слава+" розповів, як потрапив на фронт, чи був до цього готовий та з якими труднощами доводиться стикатися на передовій щодня. Згадали й про сумнозвісну Тодоренко.

Звісно ж, Коля Сєрга не міг не згадати про свою колишню коліжанку – відому співачку, телеведучу та блогерку Регіну Тодоренко, яка й досі ані пари з уст про те, що діється в Україні. Не забув Сєрга також і про брата Тодоренко. Як виявилося, яблучко від яблуньки не далеко відкотилося. Адже через спільних знайомих стало відомо, що молодий чоловік відсиджується десь у селі під Одесою і зовсім не поспішає долучатися до ТрО чи бодай якось допомагати нашим захисникам. Хоча, як іронічно пожартував музикант, у нього б так з’явилася бодай найменша можливість спокутувати негідний вчинок своєї сестри. Та, вочевидь, це у них сімейне. На запитання про те, як він думає: чи підтримують батьки Регіни її позицію, чи навпаки – засуджують, Сєрга відповів, що найімовірніше підтримують. Інакше вона б так не поводилась.

Брат Регіни Тодоренко не пішов у ТрО та ховається

Мовчання Регіни Тодоренко прирівнюється до зради
Зрадниця Регіна Тодоренко й далі зберігає мовчання

Музикант зазначив, що Регіна здобула свою популярність саме в Україні, і всі люди, які підписані на її сторінку, вважають її позицію авторитетною та орієнтуються на неї. Зараз осторонь лишатися просто не вийде, адже світ розділився на чорне й біле. А Регіна родом із самої Одеси, тож як ніхто повинна знати ситуацію зсередини і доносити її російській аудиторії. Мовчання в цьому випадку рівняється до співучасті у злочинах та зради. Слава Дьомін також висловив припущення, що можливо Регіна Тодоренко й допомагає Україні, але тишком-нишком, не афішуючи цього. У цьому питанні музикант знову висловився категорично: жодні гроші світу не компенсують те лихо, яке несе держава-агресор, та не виправдають зрадницького мовчання Регіни. Співачка після народження другої дитини від чоловіка Влада Топалова й надалі розміщує на своїй сторінці світлини з відпочинку у великих рожевих окулярах. Які, очевидно, воліє не скидати ні вдень, ні вночі.

 

Схожі статті