Скільки разів насправді був одружений Олег Винник і чи була Таюне його першим коханням: вся правда про шлюби

Повелитель вовчиць вже встиг розбити не одне жіноче серце. Але й досі не зробив зізнання, чи обрав він "ту саму". Що відомо про жінок Олега Винника та чи справді співак одружений?

Він таємничий та загадковий, майже як “агент 007”. Він улюбленець мільйонів жінок не тільки в Україні, а й по всьому світу. Кожна друга мріяла стати його єдиною “вовчицею”. Так, ви вже здогадалися, що герой цього матеріалу — Олег Винник. Але попри неабияку популярність співаку віртуозно вдається приховувати подробиці свого життя від допитливих очей публіки та ЗМІ.

Таємний син Олега Винника і Таюне вийшов з батьком на публіку за кордоном
Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Якщо гора не хоче йти до Магомета, то Магомет піде но неї. Якщо Олег Винник не хоче розповідати фанам про свою обраницю, фанати знайдуть її самі. Співаку приписували безліч романів, з колегами, підопічними та ледь не з перехожими жінками на вулиці. Проте деякі чутки були доволі обґрунтовані. Згадаємо, з ким виконавцю приписували найгучніші романи.

Настя Каменських

Настя Каменських і Олег Винник
Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Знаменитості були суддями на вокальних шоу “Х-фактор” та “Маска”. Наявність у Насті чоловіка не завадило Виннику демонструвати свого інтересу до колеги. Співак відкрито фліртував з Каменських та міг дозволити собі поцілувати її просто на очах у тисяч телеглядачів. Але й NK виявилась дівчиною не з робкого десятку, та на всі знаки уваги від зіркового колеги відповідала взаємністю.

Еліна Іващенко

Олег Винник розсекретив роман з переможницею "Х-Фактора" Еліною Іващенко
Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Ця юна красуня стала переможницею шоу “Х-фактор” у 2019 році. Олег Винник був творчим наставником Еліни. Попри 28-річну різницю у віці публіка миттєво почала підозрювати, що співак має на підопічну не тільки творчі плани. Після закінчення проєкту ця парочка випустила спільний трек “Діаманти”. Чуттєві слова пісні ще більше підлили масла у вогонь, але артисти ці чутки не підтвердили, як і не спростували.

Таїсія Сватко

З'явилися знімки таємної дружини Олега Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка
Скільки разів насправді був одружений Олег Винник

Скільки б романів не приписували Виннику, фанати впевнені, що співак одружений. Таємною дружиною виконавця вважається бек-вокалістка артиста, яка зараз будує власну кар’єру під псевдонімом Таюне. Подейкують, що пара ще зі студентських часів має романтичні стосунки, але старанно приховує це від фанатів. Є навіть плітки, що в зірок є спільний син, якого вони не знайомлять з шанувальниками за певних обставин.

Нагадаємо, що зірковий повелитель вовчиць має ще чимало таємниць особистого життя. Про них ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забувайте підписуватися та ставити вподобайки!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.