Вагітна Настя Каменських вразила розмірами живота і готує сина Потапа до сестрички: буде заява про первістка?

Настя Каменських, вийшовши заміж, розповіла своїм фанатам про те, що дуже бажає подарувати дитину своєму обранцеві. Та нещодавно співачка вийшла у світ з округлим животиком. Невже мрії поп-діви — бути?

Настя Каменських. Ця яскрава артистка майже все своє життя присвятила навчанню та кар’єрі. Зірка може похизуватися знанням мов та бездоганним вокалом. Проте, як і кожна дівчина, співачка мріяла та уявляла своє весілля.

У 2019-му році вона вийшла заміж за Потапа. Пишне весілля обговорювала преса ще тиждень, а всі фанати NK зачаїлися в очікуванні ще більш цікавої новини: про вагітність знаменитості. Роки йшли, Настя розповідала, що хоче народити маля, але у світ батьківства пара не поспішала.

Вагітна Настя Каменських вразила розмірами живота

Та зовсім нещодавно поп-діву побачили з округлим животиком в Ірпені. Співачка намагалася приховати його за драпіровкою, але фотограф вправно підловив момент. Тим не менш, цю ситуацію зірка не прокоментувала, а ось її прихильники під новою світлиною в Інстаграмі встигли обговорити цю новину:

  • “Ви бачили її в Ірпені? там пузище (в хорошому сенсі цього слова), і походу на цей раз готується заява про народження первістка, я впевнена”
  • “Очевидно інтрига була спеціально”
  • “Щось рознесло Настечку”

Згодом все ж таки натякнула прихильникам про те, що у її житті таки сталися зміни. По-перше, артистка перестала наносити макіяж. Для Каменських — це дійсно не типово, адже зірка звикла до яскравих кольорів, підкреслених очей. По-друге, зірка припинила фарбувати і стригти волосся. Такі нові звички дуже збігаються з прикметами, що стосуються саме дівчат при надії.

Цікаво, що зірці вже випав шанс спробувати себе у ролі людини, яка турбується про дитину. Річ у тім, що у Потапа є син від першого шлюбу, який із задоволенням проводить час з татом. Проте, як зізнавалася сама Анастасія, другою мамою для маленького Андрійчика вона не стала. Навіть минулого року замість того, щоб піти разом з обранцем проводити його дитину на свято першого дзвоника, обрала дозвілля вдома.

Нагадаємо, що більше дізнатися про шлюб Насті Каменських, стосунки з Потапом, її погляди на материнство ви можете на каналі наших партнерів — “Одна минута”. Не забувайте підписуватися і ставити вподобайки!

Схожі статті