Який вигляд мала Руслана Писанка на своєму першому і єдиному весіллі: такою ви її точно не бачили

Ведуча та акторка Руслана Писанка була справді дуже талановитою, вродливою та харизматичною жінкою. А ще вона мала сильний характер та завжди йшла до своєї мети.

Усім, кому пощастило познайомитися та поспілкуватися з ведучою в реальному житті, згадують, що вона завжди випромінювала добро, оптимізм та за будь-яких обставин усміхалася і не втрачала надії на краще. Прихильники зірки й досі не можуть повірити в те, що їхньої улюблениці не стало. Чоловік зірки Ігор Ісаков також не йме віри в те, що трапилося. У його пам’яті та серці завжди буде його кохана дружина, а спогади про щасливе сімейне життя залишаться з ним назавжди. Особливо яскраво запам’яталося чоловікові їхнє весілля в етностилі. Руслана постала тоді у неймовірно красивій та ніжній сукні-вишиванці аж до самого долу, зі стильною зачіскою – розплетеним волоссям..

Руслана Писанка у весільній етносукні
Руслана Писанка у весільній етносукні

Українське вбрання вигідно підкреслювало стрункий стан Писанки. Адже в той період вона та її чоловік брали участь у проєкті “Зважені та щасливі”, і їй вдалося схуднути аж на 31 кілограм. Тренерами зіркової ведучої тоді стали Марина та В’ячеслав Узєлкові. Це вкотре доводило, що крім неймовірної жіночої краси Руслана Писанка ще й мала міцний характер та нереальну силу волі. Учасники згадували про неї як про дуже вольову та добру людину, брали з неї приклад та заряджалися енергією.

“Головним придбанням останніх років стало усвідомлення, що моя природа і головний талант за фактом народження – просто бути жінкою. Раніше я жила за чоловічим принципом. Але ж жінка може бути успішною лише тоді, коли вона реалізовує свою природу”, – такими словами Руслана описала тоді свої почуття, і вона тоді була справді щасливою.

 

Схожі статті