“Вона просто живе на світі”: Наталя Сумська вперше показала дочку, яка в свої 40 років сидить на шиї у матері

Знаменита українська акторка Наталія Сумська майже ніколи не обговорює з журналістами особистого життя, але інколи робить виключення. Не так давно зірка розповіла про свою старшу доньку Дарину.

На даний момент знаменита українська акторка Наталя Сумська щаслива у шлюбі зі своїм колегою Анатолієм Хостікоєвим. Втім, до роману з ним зірка знаходилася у шлюбі з Ігорем Мамаєм. У цьому союзі народилася первісток Наталі В’ячеславівни — Дарина.

Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай
Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор. Наталя Сумська вперше показала дочку

Хоча дівчина пішла по стопах своєї мами, акторка майже ніколи не обговорювала її з журналістами, і тим паче, не показувала її публіці.

Наталя Сумська вперше показала дочку

Як і вся династія, Дарина присвятила своє життя творчості. Втім, кар’єра в ансамблі перервалася заміжжям. Дівчина успішно побралася, народила дочку. Але цьому щастю не було суджено тривати довго, і через деякий час Дарина забрала дитину та рушила до своєї мами шукати прихистку.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталя Сумська вперше показала дочку

Так як дівчина знаходилася в декреті, роботи в неї не було. Але онучка Наталі Сумської підросла, а Дарина все ніяк не бажає йти та заробляти гроші. Так і вийшло, що на даний момент зіркова мама повністю утримує свою спадкоємицю, якій цього року має бути вже 40 років.

“Зараз я повністю опікуюся донькою і онукою, всі ці проблеми повинна вирішувати я. Вона просто живе на світі”, – зізнавалася Сумська в інтерв’ю “Зірковому шляху”.

Цікаво, що під час розмови з журналістами Наталія порівняла свою спадкоємицю з колишнім чоловіком. Мовляв, вона, як і її батько, чекає, що їй самі все запропонують і піднесуть. Дарина ж не робить ніяких зусиль, щоб знайти собі роботу. Таким чином виходить, що і про свою онучку піклується саме Наталія Сумська, адже Дарина Мамай не має фінансів, щоб попіклуватися про свою дитину.

Схожі статті