Ведучий “Світ навиворіт” Дмитро Комаров продав свою елітну автівку за шалені гроші: спливла точна цифра

Відомий телеведучий Дмитро Комаров із перших днів повномасштабного вторгнення без вагань вирушив на фронт. Раніше йому досить складно було уявити, що б могло такого статися, щоб він залишив свої мандрівки світом.

За 12 років існування «Світ навиворіт» Дмитро зняв 13 сезонів та об’їздив 17 країн світу. І це ще була не межа. Проте 24 лютого докорінно змінило життєві та робочі плани ведучого.

Дмитро Комаров продав свій елітний спорткар

Нещодавно ведучий “Світ навиворіт” продав свою елітну автівку – рідкісний спорткар Сhrysler Сrossfire на аукціоні. Дмитро з ностальгією згадав про неї та зазначив, що це була його “улюблена іграшка”, у якій він придумав багато сюжетів для передачі “Світ навиворіт”. Сума, яку вдалося отримати від продажу, чималенька – аж цілих один мільйон гривень. Дмитро жодної миті не вагався, куди спрямувати гроші, адже побувавши на фронті, знає потреби наших захисників як ніхто інший. За ці кошти він закупив із Латвії машини, яких дуже потребують хлопці на передовій. Фінансово також допоміг його хороший товариш та кум Сергій, а також українці з Латвії, які займаються доставкою машин ще з 2014 року. Серед авто числиться мікроавтобус, а також джипи й пікапи. Ведучий зауважив, що він разом з іншими особисто вибирали та діагностували кожну автівку, доправляли на СТО, фарбували та виконували всі необхідні роботи.

“Спеціально до Дня Незалежності ми доставили з Латвії партію машин для ЗСУ – понад 20 пікапів, джипи, мікроавтобус”, –  написав Комаров Instagram.

А вчора з нагоди свята ведучий написав пост, у якому зізнався, що дуже пишається, що є українцем та живе в Україні, адже українці – вільна та незалежна нація. Саме в цьому полягає сила, незламність та нескореність духу.

Схожі статті