Андрій Доманський показав всіх дітей від трьох дружин: дочка від Лідії Таран — єдина, хто виросла копією тата

Як виглядають всі дружини та п'ятеро дітей Андрія Доманського? Чому тільки старша донька схожа на зіркового батька? Подробиці.

Не секрет, що чоловікам важко наважитись на народження дитини, бо, як то кажуть у народі, перші 40 років дитинства найважчі в житті чоловіка. Але 48-річний ведучий Андрій Доманський давно спростував цей стереотип. Зірковий та багатодітний батько має п’ятеро біологічних дітей, ще й від трьох рідних дружин. Ймовірно, що артист ну дуже хвилювався, щоб було кому залишити свою спадщину.

Діти, про яких зірковий тато не розповідає

Рано чи пізно діти виростають та бажають розпочати самостійне життя, менше і менше часу проводячи з батьками. Дочка та єдиний син Андрія Доманського від першого шлюбу вже зовсім не діти, а дорослі 22-річний юнак та 18-річна дівчина.

З їхньою мамою Юлією ведучий познайомився ще студентом. Між парою ледь не з першого погляду спалахнула пристрасть та молодята швидко одружились. Закохані  планували будувати сімейне гніздечко біля моря, у сонячному місті Одеса.

Сталося так, що саме в цей час кар’єра Доманського почала стрімко розвиватися та артист майже весь час знаходився в Києві. Невдовзі шлюб не витримав відстані та подружжя розлучилося. Прихильники неодноразово помічали, що старша донька Лада єдина, хто схожа на батька як дві краплі води.

Андрій Доманський показав всіх своїх дітей

Після розлучення ведучий вже працював на “Новому каналі” та було очікувано, що новоспечений холостяк закрутить службовий роман. Під чари молодого красеня потратила його колега Лідія Таран. Симпатія швидко переросла у пристрасть, від якої у пари народилась донька Василіна. Але Доманський не хотів знов переступати поріг РАГСу та за весь час не зробив пропозицію жінці, яка подарувала йому дитину. Лідія та Андрій розірвали стосунки через непорозуміння один одного.

Лідія Таран показала єдину доньку від Доманського, яка виросла його копією
Андрій Доманський показав всіх дітей

Як виглядає жінка, яка одружила на собі зіркового холостяка?

Андрій Доманський показав всіх дітей

Подиву фанатів та розчаруванню прихильниць не було меж, коли у 2011 році повідомив про своє весілля. Сама доля зіткнула Андрія з коханою на зніманні проєкту “Хто проти блондинок?”. Обраниця ведучого та його сестра навіть мають однакові імена — Доманська Марина Юріївна. Шлюб з артистом не перший у житті жінки та від перших стосунків вона має сина, виховувати якого допомагає Андрій. Також пара народила двох спільних дочок.

Андрій Доманський показав всіх дітей

Нагадаємо, що Андрій Доманський був ведучим шоу “Підйом” з 1999 по 2014 рік.

Схожі статті