У Дзідзьо та Олі Цибульської є син, якого приховували роками: на кого схожий хлопчик, подібний на янгола

Як трапилось, що відомі українські співаки Оля Цибульська та Дзідзьо мають спільного сина та чому приховували його від публіки? Дізнайтесь цікаві подробиці. 

38-річний співак Михайло Хома, відомий як фронтмен гурту “DZIDZO”, близько 20 років перебував у стосунках зі співачкою Slavia. Але за два десятиріччя пара не могла зробити один одного щасливим та у 2021 році подружжя офіційно розлучилося. Спільних дітей Дзідзьо з дружиною не мав, але виявилось, що син у співака таки є.

Екс-дружина Дзідзьо Славія похизувалася прогулянкою по Львову
У Дзідзьо та Олі Цибульської є син

Хто подарував Дзідзьо сина?

Попри відстороненість артиста від запитань стосовно його особистого життя, подейкують, що Михайло вже не один рік має таємний роман зі своєю зірковою колегою — Олею Цибульською. Довгий час у ЗМІ не вщухали плітки, що саме пані Оля стала причиною розлучення артиста із дружиною. Знаменитості переконували, що між ними існують тільки дружні й професійні відносини, але, як відомо, диму без вогню не існує.

Дзідзьо і Оля Цибульська
У Дзідзьо та Олі Цибульської є син

Одного дня зірки ошелешили підписників спільним фото в інстаграмі, де вони стоять поряд один з одним, тримаючи на руках немовля. Слова привітання та побажання почали з’являться у коментарях під світлиною. Невже на цей раз правда виявилась на боці шанувальників та таємний роман більше не таємний?

Так, в Олі Цибульської та Дзідзьо дійсно є син. Співаки стали хрещеними батьками хлопчика, на ім’я Денис. Знаменитості охрестили маля в одному з найкрасивіших храмів країни — Володимирському соборі. Рідну маму дитини звати Надією. Вона менеджер артиста та знімається майже у всіх його кліпах. Надія ще той загадковий персонаж, бо ні її прізвища, ні ім’я батька малюка, ні історії знайомства зі співаком досі невідомо.

Прихильники сподіваються, що скоро побачать світлину, де улюблений співак стоїть вже зі своїм малюком на руках. Дзідзьо вже зізнавався, що хоче стати батьком, але ще не прийшов цьому час.

Нагадаємо, що Михайло Хома спробував себе в якості актора та зіграв роль у фільмі “Свінгери 2”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.