Олег Винник пройшов тест на детекторі брехні і розповів все про шлюб з Таюне: “Не хочу бути без цього кохання”

Олег Винник — дуже таємнича знаменитість. Чоловік тривалий час приховував те, що має стосунки. Та детектор брехні йому обдурити не вдалося. Дізнайтеся, які секрети довелося співаку розкрити, аби не розчарувати своїх фанатів.

Головному вовку країни все ж таки не вдалося приховати свою обраницю. Чоловік погодився пройти інтерв’ю на поліграфі у програмі “Говорить Україна”. Його фанати чекали результатів, затамувавши подих, адже кумир до того дуже туманно розповідав про особисте.

Востаннє він згадував свою обраницю у 2005-му році, коли починав музичну кар’єру. Розповідав німецьким медіа про те, що має дружину та дитину. Після росту популярності в Україні, Олег навіть пів словом чи натяком не обмовився про свій шлюб.

Олег Винник пройшов тест на детекторі брехні

Та у 2019-му році на телеканалі “Україна” співак наважився публічно пройти ряд запитань на детекторі брехні. Звісно, було чимало нестандартних моментів, стосовно творчості знаменитості. Виявилося, що ще у ранній юності, у рідному селі він вже грав у гурті. Проте, найцікавіше було лише попереду. В артиста, звісно поцікавилися його сімейним станом. Він чесно відповів, що його серце зайнято і поліграф це підтвердив. А ще свої стосунки Винник прокоментував так:

“Усі люди знають, скільки мені років. У 46 років чоловік із вільним серцем не може існувати. Моє серце зайняте, адже воно не може бути вільним у нормального дорослого чоловіка, який співає про кохання, щастя, віру, стосунки. Я б не хотів бути у 46 років без цього кохання, яке в мене є

З огляду на те, що у Вікіпедії з’явилася інформація про те, що Олег одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне, дедалі цікавіше передивлятися попередні розповіді знаменитості про себе. Виявляється, всі ніжні слова про кохання належали лише цій ефектній білявці.

Нагадаємо, що і без подробиць шлюбу у Головного вовка країни вистачає таємниць. Дізнайтеся більше про особисте Винника у відео наших партнерів “Одна минута”, та не забудьте поставили вподобайку!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.