Руслан Сенічкін після чуток про роман із Людмилою Барбір видав про них усю правду: “Важко про це писати…”

Ведучих Сенічкіна та Барбір знають люди, які рано прокидаються та звикли бути в курсі новин. Адже телевізійна пара ось уже 9 років веде "Сніданок з 1+1". Чи так само все радісно за лаштунками?

Ведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір збадьорюють українців і налаштовують на робочий лад не гірше за ранкову філіжанку кави. Обоє вони емоційні та багатослівні, проте напрочуд гармонійно виглядають у кадрі та в дивний спосіб взаємодоповнюють одне одного. Чи такі ж чудові взаємини мають зірки за лаштунками та чи товаришують у житті? Про все колеги по цеху відверто розповіли на своїх сторінках в Instagram. Там вони оприлюднили досить цікаві факти та подробиці, яких назбиралося чимало за роки “снідання разом”.

Барбір та Сенічкін спочатку не хотіли працювати в парі

Сенічкін зізнається, що йому навіть на думку не спадало бути ведучим. Він хотів стати водієм та мандрувати дорогами. За освітою він інженер, спеціаліст з інтелектуальних систем у мережі, а потім уже журналіст. Людмила Барбір теж не поспішала на екран, адже мріяла стати медиком, а за освітою вона – актриса театру і кіно. Де правди діти, ведучі із самого початку не хотіли працювати разом. До цього Руслан уже вів передачу три роки, а Барбір долучилася до нього у серпні 2013-го. Разом пара веде ранкову передачу ось уже 9 років, а це рекорд на українському телебаченні серед ведучих ранкового шоу.

Колеги у прямому ефірі привітали телепару з річницею та влаштували їм інтерактивну гру, у якій з’ясували, як добре вони одне одного знають. Виявилося, що досить добре. Це не дивно, адже в житті ведучі мають дружні стосунки та інколи зустрічаються за чашкою кави.

Не дивно, що парі постійно приписують роман. Адже Сенічкін і досі залишається завидним нареченим та продовжує холостякувати. На відміну від нього, Людмила Барбір уже давно одружена та має сина. Та цей факт аж ніяк не впливає на постійні чутки, що роман все-таки можливий. Ще й колеги на каналі подарували телевізійній парі ромашки, що символізує “ромашкове весілля”.

Ведучий “Сніданку” підсумував 9-річну співпрацю у соцмережі такими словами: “Важко щось написати нині про насичену частину життя довжиною в 9 років. Просто констатація”.

Схожі статті