Леся Нікітюк з розмахом відгуляла весілля і показала розкішного нареченого: вдвічі молодший за Притулу

Весела та позитивна ведуча Леся Нікітюк – справжній майстер на гостре слівце, однак про особисте мовчить. А її нещодавно бачили на весіллі.

34-річна Леся Нікітюк вміє заінтригувати прихильників, при цьому робить це дуже часто. Адже зіркова телеведуча з модельною зовнішністю хоча й користується серед чоловіків шаленою популярністю, проте не дуже любить говорити про особисте та приховує свого обранця. Дуже уважні прихильники Лесі, які постійно стежать за життям зірки в соцмережах, уздріли нещодавно в сторіз зірки фото з весілля.

Скрін із весілля з Лесею Нікітюк
Скрін із весілля з Лесею Нікітюк

Леся Нікітюк засвітилася з молодим нареченим

Сама Нікітюк була вбрана у красиву обтислу сукню, що вигідно підкреслювала її бездоганну фігуру. А світлина з красивими обручками в стильних червоних коробочках та постать високої білявої нареченої зі спини не лишили сумніву – Лесине серце зайняли на офіційному рівні. Ще й фото з молодим красенем-нареченим було більш ніж переконливим доказом. Проте чергове відео розвіяли приємні здогадки – на ньому з’явилася подруга зіркової ведучої Діана. Виявляється, що Нікітюк завітала на шлюбну церемонію до приятельки та, схоже, весело погуляла на весіллі.

Лесі Нікітюк до лиця весільне вбрання
Лесі Нікітюк до лиця весільне вбрання (фото зі зйомок Хто зверху)

Щаслива Леся Нікітюк аж пищала від радості за подругу, і ледь з розуму не зійшла, коли їй вдалося зловити букет нареченої. Вона його схопила міцно і притисла до грудей, адже хто зна – можливо, якщо віриш у прикмети, вони збуваються.

З перших днів повномасштабної війни відома ведуча та блогерка допомагала переселенцям та займалася волонтерством. Леся збиралася в планах на майбутнє придбати власний будинок, щоб облаштувати там усе за власним смаком. Адже просто обожнює створювати нові дизайни та втілювати ідеї в інтер’єрі. Проте все змінилося 24 лютого і покупку дому довелося відкласти трохи на потім.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.