Ектор Хіменес-Браво вперше після початку війни розповів, що давно відхрестився від Колумбії: “Я — українець”

Ектор Хіменес-Браво вже тривалий час живе в Україні і навіть під час війни не подався закордон, а вирішив допомагати знедоленим громадянам. Чоловік розповів, чи досі вважає після всього пережитого себе колумбійцем.

Ектор Хіменес-Браво став справжнім улюбленцем мільйонів. Особливу популярність йому приніс проєкт “МастерШеф”, де колумбійський кухар більше десятка сезонів оцінює кулінарні таланти наших хлопців та дівчат.

У 2009-му році популярний чоловік отримує запрошення працювати в Україні. Ніхто навіть здогадуватися не міг, що знаменитість, яка мандрувала Штатами, була у Канаді, в Азії обере для життя саме нашу державу. До речі, оселився на Київщині кумир мільйонів. Раніше було відомо, що Ектор навіть має нерухомість в Ірпені. Проте, про неї він вже давно не розповідає.

Ектор Хіменес-Браво показав фото з операційної, на якому він пацієнт
Ектор Хіменес-Браво розповів, що давно відхрестився від Колумбії

На початку війни шеф вирішує не евакуюватися з країни. Він посильно починає допомагати знедоленим співгромадянам і готує смачні страви для них. Згодом, коли ситуація навколо столиці змінилася, Хіменес-Браво таки виїздив до Європи, але для того, щоб взяти участь у благодійних вечерях, знову ж заради українців.

Себе ж публічно він більше не називає колумбійцем. Кулінар активно вчить та застосовує на практиці солов’їну мову, а ще розповів про свою самоідентифікацію:

“Пишаюся тим, що я — українець. Разом ми сила”

У коментарях такий порив душі підтримали прихильники. Знаменитості написали купу компліментів:

  • “Екторе, Ви, як завжди неперевершений. Дякую Вам за Вашу любов до України, за все, що Ви робите!”
  • “Ми теж пишаємось,що в нас єсть такий Українець”
  • “Дякую Вам, Эктор! Ви справжнiй украiнець, бiльш нiж де хто! Зi святом, Миру, Перемоги, процвiтання нам усiм!”
  • “Справжній козак”

Нагадаємо, що тут, в Україні, Хіменес-Браво зустрів і своє кохання. Свою обраницю публіці ще не наважується показати, але запевняє, що після всіх поневірянь у різних стосунках нарешті зустрів свою справжню любов. Нині молоді люди на відстані через війну.

Схожі статті