Яким виріс старший син Андрія Доманського не від Таран: змушений нелегко працювати, поки тато у Києві

Популярний ведучий Андрій Доманський прославився серед глядачів не тільки своєю творчістю, а й званням багатодітного батька в українському шоу-бізнесі. Чим займаються діти знаменитості?

У 48 років шоумен Андрій Доманський має п’ять рідних дітей від трьох різних шлюбів. Старші спадкоємці Андрія вже зовсім не діти, а повнолітні особи, які займаються будуванням власної кар’єри.

Яким виріс старший син Андрія Доманського не від Таран

Як виглядає та чим займається єдиний рідний син Андрія Доманського?

Бувши ще зовсім юним студентом, ведучий одружився з дівчиною, на ім’я Юлія. Цей шлюб подарував артисту двох дітей, сина Василя та доньку Ладу. Сім’я знаменитості проживала в Одесі, а повний амбіцій Андрій намагався влаштовувати кар’єру в Києві. Кохання не витримало відстані, подружжя розлучилося та діти телеведучого залишились жити в Одесі, з матір’ю. Як зараз виглядає та чим займається первісток Андрія Доманського?

Яким виріс старший син Андрія Доманського не від Таран

Шоумен не приховує, що зі всіма колишніми дружинами має дружні відносини та підтримує всіх своїх спадкоємців. Раніше, в інстаграмі знаменитості, можна було побачити спільні з дітьми світлини, з відпусток чи сімейних свят. Зараз артист видалив всі фото зі свого профілю намагаючись дистанціюватися від соціальних мереж, але його дорослі діти починають активно з’являтися в інформаційному просторі.

На популярному сайті з пошуку роботи “Work.ua”, де у вільному доступі зберігаються анкети мільйонів українців, знайшлося резюме Доманського Василя Андрієвича. Невже це той самий первісток ведучого?

Кожен користувач, у відкритому доступі на сайті, може роздивитися фотографію Василя Доманського, який дуже схожий на свого зіркового батька. Цікаво, чим займається та який досвід роботи має син знаменитості?

Яким виріс старший син Андрія Доманського не від Таран

22-річний юнак вже знає кілька іноземних мов та намагається отримувати професійний досвід не тільки в Україні. Судячи з резюме, хлопець вже пробував себе у творчій індустрії, працював співведучим на радіо та у сфері SMM. Проте він не боїться жодної роботи та в період пандемії, коли мільйони людей по всьому світу втратили свої робочі місця, юнак намагався заробляти гроші на менш престижних професіях. Василь Доманський навчився кулінарній майстерності, працював помічником кухаря в ресторанах та обслуговував гостей на банкетах.

В суспільстві заведено думати, що батьки повинні допомагати своїм дітям міцно стати на ноги. Стереотипно вважається, що діти знаменитостей заздалегідь мають “нагріте” батьками місце у шоу-бізнесі. Проте сучасна молодь має високі амбіції та бажання досягти успіху самостійно, без батьківської допомоги.

Нагадаємо, що Андрій Доманський отримав популярність ставши ведучим шоу “Підйом”.

Схожі статті