Як виглядає зараз 57-річна Таїсія Повалій: залишилася без своїх багатств та ховає “зіпсоване” обличчя

Відомо, що Таїсія Повалій вже багато років не живе в Україні і надто захоплюється "уколами краси", які не завжди дають зірці бажаний результат

Таїсію Повалій можна вважати богинею сцени, її пісні набули великої популярності, а сама зірка завжди отримувала достаньо уваги та пошани до себе з боку колег та прихильників. Багато років Повалій співала в Україні, згодом почала працювати на дві країни, як і весь український шоу-бізнес. Цю співачку знали і любили і в Україні і в росії.

Т
Таїсія Повалій після уколів ботоксу

Натомість, Повалій вирішила,що шоу-бізнес в Україні трохи відстає і вже давно остаточно обрала для себе росію. А от українські шанувальники не можуть заспокоїтись і звісно хочуть спостерігати за творчістю улюбленої співачки.

Повалій ніколи не тримала в секреті,що робить “уколи краси” та частенько відвідує пластичного хірурга. Жінка хоче виглядати молодше та не піддаватися рокам. Невідома точна кількість пластичних операцій Повалій, але їх було достатньо для того, щоб співачка втратила справжнє обличчя і не була схожа на себе.

Як відомо, пластичні операції – це як лоторея, з під ножа хірурга завжди може вийти красуня обо чудовисько. В останній раз Повалій не пощастило і вона стала зовсім не схожою на себе. Зірка почала ховати обличчя і не показувати себе в соціальних мережах.

Не
Не найліпший зовнішній вигляд Повалій

Натомість співачка сама розуміє,що надто захопилася операціями краси та ін’єкціями ботоксу: “Я в якийсь момент себе так обколола, що потягнула всі м’язи. Наприклад, співала пісню «Одолжила» та відчула, що високі ноти взяти не можу.  Намучилась я тоді з цими уколами. Навіть концерти скасувала, бо не могла співати”.

Чи варто зловживати пластичними операціями та ботоксом, щрм мати такі проблеми вирішить сама Таїсія, наомість шанувальники поділились на два табори. Одні кажуть, що Повалій виглядає жахливо, інші підтримують її пристрасть до уколів та операцій і люблять співачку такою, яка вона є.

Схожі статті